Drar nedover til Thailand 1 jan. Tenkte å ta med …


Hill Karin Fagernes 8:35pm Dec 21
Drar nedover til Thailand 1 jan. Tenkte å ta med cromcasten og lurer på om vi får brukt den. Kan noen svare meg på det??

Frode Solberg 9:55pm Dec 21
Om du skal bo på hotell, tror jeg du kan få problemer. Komunikasjonen mellom Chromecast og devise går jo igjennom router, og på hotellene får du som regel ikke passord på routeren, men et brukernavn med passord. Men nå er ikke jeg noen dataekspert… ta den med og prøv, og gjerne la meg høre hvordan det gikk. 🙂

Jan Henry Hoel 10:21pm Dec 21
Ingen problem. Bruker den selv over alt i Thailand, bare tv’n har HDMI

Jan Henry Hoel 10:26pm Dec 21
Det er heller ingen problem med Appletv, og Netflix fungerer også

Stian Giordano 4:56am Dec 22
Bruker chromecast over alt jeg færer og funker veldig bra

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments