Dette her er jo ABSOLUTT ikke måten å gjøre det…


Eirik Johannesen 3:37am Dec 23
Dette her er jo ABSOLUTT ikke måten å gjøre det på, absurd :O Det første som slo meg var Aprilsnarr, men det stemmer ikke helt med kalenderen.

Flemming Tollefsen 3:59am Dec 23
Der er jeg virklig enig med deg, men den enorme ulykkesfrekvensen, store mangler på opplæring, trafikk regler, vett, fornuft, og ikke minst sikkerhet og fått bukt med den store misforståtte tro om at de er på en racerbane, fortest, uten å bry seg om det er en a ambulanc de konkurer med, dette, og også den latterlige , og rimlig urettferdige boten har du penger eller litt rik, dritere du i den fjollete lille boten. Og fortsetter å kjøre som en hjernedød dust. Få heller i stand, opplærin og oppfriskning, obligatorisk.

Eirik Johannesen 4:10am Dec 23
Det jeg opplever som det verste ar at de kutter svingene, og når du skal kjøre ut på en hovedvei så veit du aldri om det kommer en mot kjøreretningen fra venstre.

Leif Aase 4:35am Dec 23
Jeg forstår det slik at de gjør det for og hjelpe de som ikke har klart og betalt høye og eldre forfalte bøter og at de har denne korte tiden på seg. Har jeg misforstått?

Runar Wagelie 4:42am Dec 23
Har de ikke råd til trafikk bot en så har de jo heller ikke råd til å bryte trafikk reglene. Min erfaring er at de har råd til boten men de gir f… i den, ikke prioritert å gi politiet penger?.

Tom Haaland 4:47am Dec 23
Helt latterlig dumt.. Absolutt ikke måten å gjøre det på og bedre og ikke holde seg på veien..

Leif Aase 4:52am Dec 23
Jeg vil ikke forsvare de som kjører litt fort i Thailand men mitt inntrykk er at det stort sett er de som kan kjøre og de må slite med og kjøre sikksakk forbi alle de som har fått sitt sertifikat på en parkeringsplass i Isan

Tom Andreassen 5:38am Dec 23
Hadde skjønt noe hvis de hevet den som strengere straff, men ikke å senke den som "en klapp på skulderen" for at de har gjort noe galt :/

Jaja!
Amazing Thailand 🙂


Svein Olav 8:02am Dec 23
This is Thailand…..

Kim Sandø 8:13am Dec 23
One of the seasons with most killed in traffic get a discount? They should triple it instead and say happy new year to those who not get killed! I think I hear Somchai say, I have one more before I drive home, the tickets are so cheap now so I can buy one more instead! 555

Gisle Moldfjell 8:55am Dec 23
Håper norge lærer et slik system vill jeg leve i

Fritz Andre Opdal 9:05am Dec 23
Ja det minner om en 1 april snar her hjemme,blir liksom litt feil måte å vere snill på.:)

Paul Ødegård 10:53am Dec 23
Dette er jo bare en 3 ukers tilbud for og få inn litt av en haug med gammelt utestående bøter for mindre forseelser som dem ellers aldri ville fått inn noe på.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments