Det var litt av ei “floing”, gitt ! Første gang p…


Eirik Holten 8:07am May 25
Det var litt av ei "floing", gitt ! Første gang på 22 år at jeg har sett vannet oversvømme porten. Men resten av anlegget virket som det skal. Når jeg stenger vannstrømmen ut mot gata, går vannstrømmen andre veien og fyller fiskedammen. Når fiskedammen er full, åpner jeg mot gata, så vannet forsvinner der det skal.

Einar Odin Grongstad 8:15am May 25
Ja han holder fortsatt på og pøse ned her.:-)

Flemming Tollefsen 8:25am May 25
Ingen dårlig planlegging, som med det hele. Flott.

Torgeir Braute 8:28am May 25
Uff..mye vann fra oven i Thailand.Her i 8 etg.i Skien har jeg gardert meg mot syndefloden når den må komme!

Asbjørn Michailoff Pettersen 11:18am May 25
Vi trenger mer regn her i Suwannaphumi også, plena er brun og lite vann i systemet her, og rasjonering

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments