Det er nå opprettet en avdeling for Nordmanns For…


Eirik Johannesen 5:48am Jun 3
Det er nå opprettet en avdeling for Nordmanns Forbundet i Isaan, for dere som er interessert i å bli medlem kan melde dere inn i denne gruppen eller ta kontakt med Oskar Jørgensen eller meg for mer informasjon, det hadde vært flott om vi kunne blitt en sterk avdeling da vi har mye bedre muligheter for å fremme saker som er viktig for oss fastboende og langtids opphold i Thailand.

Det blir møte og valg av styre 25.06.2016 På Baan Sabaijai i That Phanom, der blir det også servert Norske reker til alle som kommer.


Eirik Johannesen 5:56am Jun 3
Norwegians Worldwide ble grunnlagt i 1907 for å opprettholde kontakten mellom Norge og nordmenn i utlandet. I dag har vi medlemmer i 48 land, og lokalavdelinger og representanter i ni ulike land. Vi informerer om Norge, organiserer Norgesskolen og jobber for rettighetene til nordmenn i utlandet. I år har vi engasjert oss i lovforslaget som åpner for dobbelt statsborgerskap.

Som medlem mottar du vårt medlemsmagasin Norwegians Worldwide fire ganger i året. Her finner du nyhets- og kulturstoff om Norge og uteboende nordmenn. Jeg sender deg årets andre utgave i posten så snart vi har mottatt din medlemskontingent.

Medlemskontingenten kan betales med PayPal eller bankkort på våre nettsider: http://nww.no/norsk/medlem/bli-medlem/. Fyll gjerne inn skjemaet med adresseinformasjon eller send meg en e-post med din postadresse. Jeg kan også sende deg en faktura per e-post, dersom du ønsker det.

Du er hjertelig velkommen til årsmøtet i Oslo 20. juni, se vedlagt invitasjon.

Jeg har lagt ved våre vedtekter for at du kan gjøre deg bedre kjent med organisasjonen. For mer informasjon om Norwegians Worldwide, gå inn på http://nww.no/.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments