Da får en pakke å reise en tur til ned til varme…


Kjell Leidulf Sæther 5:56am Apr 28
Da får en pakke å reise en tur til ned til varmen :o)). Nå vil jeg si at det er på tross av og ikke på grunn av denne FB siden.
Jeg er meget forundret over mange her på siden som jeg ikke har sett skrevet et eneste positivt ord om Thailand og dets folk, Finner dem noe å henge en Thaier ut i dårlig lys, så er dem på plass, heheheh Hvorfor blir det gjort???.
Her snakker dem om foreldre som ikke sikrer sine barn på Skuteren og det virker for meg at alt er galt. Til dere vil jeg si at reis hjem til glasskula dere har reist fra.
Men så er det dere som kommer med fakta og flotte beskrivelser av et vakkert land og et folk som gjør så godt dem kan med det dem har av midler, Dere som ser litt lenger og kan se det positive og har en forståelse og kanskje husker åssen våre foreldre slet på 50-60 tallet.
Kunne skrevet masse mer om det negative som blir spydd ut av enkelte, men vil heller bite meg fast i dem som kommer med fakta og posetive meddelelser
Ha en flotters tid alle sammen :o)).
PS Ikke tro på alt som blir skrevet i disse avisene, dem skal selge, og dem er flinke til å få oss til å kjøpe.

Dani Hvaskaldumedetternavnetmitt 6:04am Apr 28
Mye fakta om Thailand er positivt, mye er negativt. Er det kun positive ting som burde blitt nevnt, mens alt negativt om landet burde blitt fortiet?

Øystein Ødegaard 6:10am Apr 28
En gang i tiden var Thailand det tryggeste landet i sør øst Asia, nå vet jeg ikke lenger, sjekk innlegget med video fra Hua Hin, litt lenger ned i dette forum og detter er IKKE det eneste som havner på minus- siden , desverre………………………

Kjell Leidulf Sæther 6:10am Apr 28
Vi kan sette en ligning på dette. Skal vi kritisere et land som tar oss mot med åpne armer får vi si takk å leve etter demes regel regime om vi liker det eller ikke. Det er det folk i Norge krever av dem som kommer til Norge, og vi som folket av landet er ikke dem som aksepterer at våre nye landsmenn kritiserer oss. Forskjeller på dette er PENGER og bare PENGER. bare min mening.:o)

Roar Rebner 6:23am Apr 28
Det er delte meninger om det meste. Egen erfaring, kommer godt med, uannsett, hvor du måtte befinne deg. Det er nok der det ligger. Noen får en trang fødsel, anndre ikke.Kansje litt sjanseartet? Hva du gjør-hvor du bor, etc.Har nok også, med dette å gjøre, vil jeg tro?Tror Thailand, er hva du vil selv-og hva du opplever, hee.Selv har jeg ALLDRI hatt problemer her. Opp til vær og en, hva de måtte mene, hee.

Terje Morten Øksendal 6:28am Apr 28
Oppfører man seg fint og er gjest i LOS har man det fantastisk. Hvermansen der er hyggeligere mennesker generelt enn vi europeere syns jeg. Får du bruk for offentlige instanser, politi etc ser man baksiden. Den er ikke like pen.

Dani Hvaskaldumedetternavnetmitt 6:34am Apr 28
Når man er i Thailand bare 2 uker i året er det lett å bli litt blendet. Men er man her litt mer og ser litt forbi overflaten, må det da være lov å være realist uten at man av andre nordmenn skal bli bedt om å dra hjem?

Gunnar Håvik 6:44am Apr 28
Når jeg kom til Thailand og Filippinene, hørte jeg mye av nordmennene der nede om hvor ubrukelig de innfødte er å kjøre.

Jeg vil heller si tvert i mot, de er flinkere enn de fleste nordmenn til å føre motorvogn!

For de trenger ikke en masse med skilt, forbud og påbud. De har med seg øynene, å tar hensyn til hverandre.
Det klarer ikke en nordmann…


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x