Brukte Qatar airways forrige reise til Thailand. A…


John Olav Oldertrøen 12:15pm Jan 26
Brukte Qatar airways forrige reise til Thailand. Artig med mellomlanding på flyplass med sjeik Ben reddik fyfasan overalt, og flyene er både supermoderne og stilige, spesielt flyet med to etasjer fra Doha til BKK. Dette, og Dreamlineren fra Norge skal ha all kredd for landinger en knapt nok merker, men -skrekk og gru – for de som HATER turbulens: Det å sitte i økonomiavdelingen i andre etasje (langt bak) er pinadø det (nest) verste jeg har vært med på! Fy til katta som en merket det …!!!!!! Forøvrig er den verste opplvelsen jeg har hatt fra Chiang Mai til BKK i kraftig tropisk thunderstorm. Verre kan det ikke bli.
Likevel: Qatar har imponerende fine fly og veldig god service og var det billigste alternativet for meg. Knapp venting i Doha, og en flyplass det var greit å orientere seg på. Transit-innsjekking og påfølgende langdistansespurt til gate i BKK var derimot ingen morsom opplevelse (Just run one kilometer that way, sir. Smilefjes. ).
Thai airways er dyrere, men: man har bedre ben- og skulderplass der, og flyet går direkte til BKK. Tror nok det blir Thai neste gang, selv om det er bittelitt dyrere og et noe eldre fly.

Ståle Hjelmseth 12:31pm Jan 26
Jeg har muligens en forklaring på turbulensen…. Jeg reiste med Emirates fra Dubai, A380 ned til Bangkok…. Flott fly og en fin tur. Returen derimot var 6 timer med tidvis kraftig turbulense. Jeg satt da på økonomi, men i front av vingen. Jeg har moderat flyskrekk, så det var en heller spennende tur for å si det sånn 😉 Riiimelig imponert over hvor lett et så stort fly kunne danse rundt 😉 Jeg snakket i ettertid med en flyver i Norwegian…. Årsaken til at øvrige fly fra Europa til Bangkok ligger lengre nord i India er at det er en konstant jetstrøm der med stabil fart på vinden. Flyr man en kortere rute mellom Bangkok og eksempelvis Qatar og Dubai, ligger man i ytterkanten av jetstrømmen og man får mer urolig luft….

Wenche Moe 12:42pm Jan 26
Vi hadde I mars tur fra Bkk. Til Dubai..noe oppgradert! En gang I livet opplevelse…det var turbulens fra Bkk til Dubai! Jeg klarte ikke glede over business class…ikke spiste jeg! Bare kasta opp! Når vi kom ned gikk jeg på apoteket og kjøpte reise syke tabletter. .da hadde de hørt at vi var ute I sandstorm! Jeg lå 1 uke etterpå….brukte så mye energi på å være redd! Bestandig over India og vika fra thailand til India er det turbulens! Jeg er gal som flyr enda! Vi dro ned m thai I aug…gikk veldig greit..enda det var regntid der…flyvertinne ga meg sov tab…men fikk ikke sove……har fly skrekk de lux….

Ole Riise 12:43pm Jan 26
Har reist to ganger ed Qatar , ingen problemer .

Espen Erlien 12:47pm Jan 26
Hvordan var flyturen mellom Oslo-doha i forhold til turbulens. Jeg har rimelig høy flyskrekk å setter meg aldri på et fly uten å ha tatt et par glass. Vurderer et legebesøk før jeg flyr til Vietnam, siden det er 14timer i fly å den lengste turen Så langt for min del.

John Olav Oldertrøen 12:48pm Jan 26
Aha! Takk for informasjonen, den setter jeg pris på!!! Jeg fikk forøvrig antipsykotisk sovemiddel av legen før jeg dro, men i frykt for tilstanden jeg kunne fremtre i i et land som Qatar (som likevel er milevis fra å være loike rigide som Saudi Arabia f.eks) turte jeg ikke ta dem. Det angrer jeg på. Forøvrig: Det å fly innenriks (og lavt!!) i Thailand under regntiden – når det er fare for Thunderstorm, når folk rundt deg ber til Buddha og Allah, det anbefales ikke, og vil aldri mer bli gjort av undertegnede. Når omsider lysene fra landingsstripen er synlig mellom de konstante lynglimtene, når du hører vinden gjennom flyskrotten, når du rister, og når flyet i stedet gir bånn gass og vender snuten oppover fordi det ikke går an å lande …. URK …. Det er da man vurderer å bli religiøs etter å ha helt innpå to store og kalde Singha på få sekunder…..

Espen Erlien 12:50pm Jan 26
Faen John skremme livet av meg her

John Olav Oldertrøen 12:54pm Jan 26
Det artige mellom Oslo – Doha er at man flyr temmelig nær Tyrkia, Syra, Afgahnistan …. og der er det mange fjellkjeder, men: lite turbulens! De flyr i 40 K fot høyde, og det er bare litt småturbulens når en begynner innflyvingen mot Doha.

Jarle Karlsen 1:42pm Jan 26
Kom til Thailand i dag med Qatar, fine fly og god service. Når jeg bestilte kjørte de en kampanje. Tur/retur for kr 2880.- Billigere får du ikke! Måtte vente ca 3 timer i Doha, men mange Ben Reddig fy fasan å se. Thai skulle ha 7110 kr for samme turen.

John Olav Oldertrøen 1:43pm Jan 26
Det var vanvittig billig!!!!

Jarle Karlsen 1:43pm Jan 26
Ja, aldri handlet så billig tur før.

Espen Erlien 1:46pm Jan 26
Det var billig ja. Syns det var billig med 5200,- til Saigon jeg. Men 2800,- er jo et kupp

Jarle Karlsen 1:51pm Jan 26
Qatar kjørte kampanje midt i Januar, men den er over nå.

Jarle Karlsen 1:52pm Jan 26
Blir mange gode middager i Thailand for pengene som er spart.

John Olav Oldertrøen 1:53pm Jan 26
Da kan du ete i ukesvis! Nammenam!

Marianne Solvang Krogh 2:06pm Jan 26
Grunnen til at det ikke blir tur på oss i vinter er at vi fløy med Qatar i fjor, og min flyskrekk nådde nye og skrekkelige høyder! Turbulensen jeg opplevde på A380 mellom Bangkok og Doha var hinsides alt! Aldri mer! Det blir direkte med Thai igjen på oss heretter, hvis jeg i det hele tatt tør! ?

Sansanee Sengkim 2:47pm Jan 26
Men ka i svarte da!!!?:0 vi som skal reise med qatar nå i mai…!!!!!

John Olav Oldertrøen 2:53pm Jan 26
Flyene tåler jo alt dette, og mye, mye mer til. Det satt barn foran meg, og de sov …. Etter å ha sett filmer og spilt spill. Gled dere over luksusen på flyene.

Sigbjørn Øie 3:44pm Jan 26
Reiste med Qatar i julen sinnsykt dårlig plass på flyet fra oslo til doha turen tar fort 5-6 timer mer.Fikk ikke sitte sammen på hjemturen med min frue.Min datter gren i ett par timer pga turbulens(hun er 21 år)Aldri mer Qatar/doha.Har flydd ca 25 ganger med sas klm og norwegien kjempebra.

Espen Erlien 3:52pm Jan 26
Faen blir livredd av å høre alle skrekk historiene her a. Bra jeg ikke har avbestillings forsikring. Hehe for da hadde jeg blitt hjemme. Flyd masse rundt i Europa men aldri til Asia. Spent å nervøs?

John Olav Oldertrøen 3:56pm Jan 26
Det fins ikke piller mot møkkete vann … MEN – det finnes piller som roer nervene. I Norge må man ha resepet, fra Thailand er det annerledes … Uansett: Det er ingen skam å ta medisin mot flyskrekk. Snarere tvert om; uten angsten kan en i stedet glede seg over alle fasilitetene som faktisk er på disse flyene 🙂

Espen Erlien 3:59pm Jan 26
Ja blir nok det alternativet. Har tidligere drukket bort nervene. Men ser at det kan bli et problem når det er snakk om 15 timer. Risikerer vel å strande i Doha da tenker jeg hehe

Marianne Solvang Krogh 4:06pm Jan 26
Det går bra skjø Espen, en kjem da alltids nedat ?

Marianne Solvang Krogh 4:08pm Jan 26
Flyplassen i Doha er forøvrig den mest gullende rene jeg har sett, og mye fint og dyrt å glane på der også ?

Espen Erlien 4:08pm Jan 26
Haha ja det har du ihvertfall helt rett i Marianne.;) Åssen resept bør en be om av legen a? Må ha noe som sparke litt haha

Marianne Solvang Krogh 4:09pm Jan 26
Jeg fikk sobril

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments