ADVARSEL! Vil gjerne advare andre så de ikke ha…


Isabelle Josefine Nathalie Borgen 4:32pm Feb 17
ADVARSEL!

Vil gjerne advare andre så de ikke havner i samme situasjon som vi dessverre har blitt svindlet av eiendomsmegler her i nakhon ratchasima.
En megler viste oss rundt i forskjellige hus hun hadde så fant vi et som sto helt tomt som vi likte, så hun sa at de kunne sette inn kjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap og alt man trenger i topp standard, vi skulle også få en katalog å velge ut møbler i topp kvalitet innen for et budsjett men det skulle være ordentlige kvalitetsmøbler vi selv valgte i katalogen, dette er et realativt dyrt hus til 45.000,- bath i mnd, spurte om mulighet for å senk leien så sier de nei å begrunner de det med at vi skal få fult utstyrt nytt kjøkken og velge ut møblene selv så da vil de ikke senke den.
Men huset vil ikke være klart på 15 dager så de ber oss om å flytte fra hotellet(vi bodde gratis på) å inn på eieren av huset sitt hotel å starte første mnd med betaling med engang.
Skulle være topp hotel og det så utseende messig fint ut.
Så vi flytter, skrev kontrakt og betalte depositum og for noen av mnd, av frokost som vi ble lovet så fikk vi 1 stk ristet brød og 2 pølser med litt salat og 1 glass juice, resturanten de skulle ha var stengt så vi fikk ikke spise der, room servicen var også stengt og ingen mulighet til å kjøpe noe mat, så når mannen min er på jobb å jeg hjemme med sønnen hadde vi ikke mat, flere dager hadde vi ikke varmt vann å fikk beskjed om å koke vann i vannkoker for å vaske oss, de vasket ikke rommet kun byttet på sengen hele hotellet var skittent.
Så går vi å skal se huset tilfeldigvis en dag da har de bare satt inn møbler, ikke som vi hadde avtalt.
Alt vi får på kjøkkenet er en mikrobølgeovn.
Så sier de enda en uke at de skal ordne det, og bytte møblene, når dagen kommer vi skal flytte inn er fortsatt ikke ting ordnet så vi sier at enten fiks det hvis ikke bryter vi kontrakten da får vi beskjed om å betale for hotellet hvis ikke fikk vi ikke tilbake noe penger.
Nå sto vi da uten sted å bo å måtte flytte på dagen itillegg betale full pris på et lite hotellrom like mye som vi skulle betalt for et stort 3etg hus.
Galskap!

Noen som kan anbefale seriøs megler/utleier?


Erik Vegheim 5:19pm Feb 17
Det er vel ikke noe annerledes i Thailand, en i andre land.. Kanskje litt mer, siden fattigdom og ønske om en bedre tilværelse er noe større i Thailand, en andre steder.

For det første.. Signer aldri på en "kontrakt".. Eller betal aldri for noe du ikke har sett fysisk ferdig, og / eller som er tilgjenglig for deg.

I Thailand er det slik at ting som du ikke kan se eller ta på, finnes ikke.

En kontrakt, er kun et stykke papir med skrift på. Thaier er aldri forpliktet til å fylle sin del av en avtale.

Det finnes lover i Thailand, men de gjelder kun for den Thaien som har mest penger. Loven gjelder over hodet ikke for utlendinger.

En utlending må aldri forhåndsbetale. Det betyr egentlig at du bare vil gi bort penger, dersom du gir penger til en Thai.

En Thai kan spørre deg om å låne noe av deg. Ordet låne, gjelder kanskje noen ganger dersom man er Thai. Er den som låner ut noe en utlending.. Så har ordene lån og gave samme betydning.

Så.. Finn en hvilken som helst eiendomsmegler.. Dersom de har nøkkelen, og boligen er tom når du ser den, kan du skrive kontrakt og betale depositum ( kun depositum ). I kontrakten, skal du sammen med utleier lese av og skrive både vann og strøm måler.


Erling Abus 6:57pm Feb 17
Huff

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x