Vi forsøker å finne ut om dette er et omfattende…


Dag Ekeberg 12:33pm Oct 2
Vi forsøker å finne ut om dette er et omfattende problem. Fint om de som har opplevd noe tilsvarende gir et hint (her eller på PM)

Reidar Bjerkeli 12:44pm Oct 2
Fram til 2012 har jeg sendt et titalls visumsøknader rekommandert i posten, og fått svar på dem veldig kjapt. En gang hadde jeg betalt for mye, og det ble sendt tilbake til meg sammen med passet. Jeg har aldri opplevd noe negativt med den thailandske ambassaden.

Svein Terje Barstad 12:53pm Oct 2
Hei ! Sendte søknad om 1-års visa i posten, rekommandert, med alle nødvendige opplysninger og med frankert returkonvolutt, men fikk telefon fra ambassaden, om å møte personlig for å hente passet.

Liv Grundseth 12:54pm Oct 2
Nå i høst gikk det veldig lang tid, til slutt kom hentelappen fra posten duplikat 3. Bare det at det var 1. Hentelapp jeg fikk. Passet hadde da ligget på posthuset nesten 4 uker. ( adresse var rett) så KAN IKKE STOLE PÅ POSTEN. )

Hilmar Isaksen 1:32pm Oct 2
Bruker Visumservice som ligger i Oslo,de ordner alt leverer til og med på Gardermoen om det er kritisk, koster noen kroner men det er det verdt, aldri opplevd noe tull.

Liv Grundseth 1:47pm Oct 2
Har bare godt å si om ambassaden De er kjappe. Posten har fungert bra i 14 år,helt til nå ‘post i butikk ikke som gode gamle postkontoret.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x