Var ute en liten tur idag og nå er jeg helt knust…


Jan Egil 2:05pm Jan 28
Var ute en liten tur idag og nå er jeg helt knust . . . . Var inne i Bangkok sentrum da jeg plutselig fant ut at jeg var sulten . . . sulten på mat jeg ikke har smakt på minst 13 år . . . IKEA kjøttboller . . . så jeg hoppet på BTS Skytrain og da går jo ting greit. Havnet på feil gratisbus men fant frem tilslutt . . . . Ett ord har hjemsøkt meg siden Desember 2016 " Utsolgt " Villa Market har ikke varer de har hatt i flere år. Sykehuset jeg bruker er utsolgt for medisinene mine ??? og selvsagt var Ikea utsolgt for kjøttbollene 🙁 men ok . . . det ble nå mat å få. Så var det avgårde til King Candy. Hadde jo fått snusen om att de hadde Norsk sjokolade . . . så det var tilbake på BTS Skytrain og avgårde til National Stadium og opp i 7 etasje på MBK Centre og for en gangs skyld hadde jeg litt flaks . . . . de ventet og på varer så jeg skal tilbake senere men fikk meg det JEG mener er verdens beste sjokolade . . . . nemelig Blå Stratos . . . . Så snart King Candy har fått nye varer skal jeg gi dere beskjed og legge ved endel bilder men akkurat nå skal jeg nyte sjokoladen . . . Tusen Takk til King Candy . . . . og det var ikke så dyrt heller hehehehe . .

Bernt Ove Elgsaas 7:38pm Jan 28
Kanon det Jan egil og eg unner deg den blå Statosen efg kan ete hverer dag eg er hjemme myt den og håp at neste gang det kommer er hver dag 🙂

Hans Hennum 11:18am Jan 31
fikk med til meg ? eller har du spist alle ?

Elisabeth Grimsø Boisson 8:08am Feb 1
Haha, ikke mange ukene siden jeg oppdaget king candy på mbk.. Blå stratos var fantastisk :))

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments