Var i dag for å ordne garanti for ny reise til Le…


Eivind Trømborg 5:12pm Feb 16
Var i dag for å ordne garanti for ny reise til Lek hos politiet. Etter å ha levert skjema, lønnslipper og likning, fikk jeg denne tilbake. Spurte så om bekreftede kopier av pass og innreiser. Fikk også dette, med beskjed om at de ikke var noe kopisenter, så det fikk jeg ordne selv neste gang. Spurte så om bekreftet kopi av selve garantien, Da ble han nesten forbanna og sa han ikke kunne stemple hver bidige side. Holder vel om du tar den med politiet sa jeg. Ikke ble det heller krysset av for at kopi var tatt. Er det bare meg dette skjer? Ikke første gang jeg må be politiet om ekstra kopi, selv om det står både på arket de skal besvare og på forsiden. Hadde lyst til å si at det ikke er jeg som lager disse reglene, men holdt meg i skinnet.

Johan E. Normann 5:17pm Feb 16
Trenger ikke bekreftede kopier til ambassaden i Bangkok når det gjelder søknad om schengenvisum.

Har kopiert selv hver gang.

Men ja, det heter seg jo at man skal ha bekreftede kopier.


Toralv Lerbrekk 5:29pm Feb 16
Hos meg har di kopiert alt hver gang uten eg trenger og spør om det:)

Tore Sandvik 5:45pm Feb 16
Ha alt av kopier ferdig og klart så stempler dem alt.

Eivind Trømborg 5:47pm Feb 16
Det er nok den beste løsningen Tore Sandvik. Forstår at de kan bli irritert over å skal måtte kopiere alt.

Remi Andersen 6:11pm Feb 16
Jeg fikk kopiert alt av dokumenter,pass og lønnslipper på Manglerud politistasjon to ganger.Siste gangen jeg var der stemplet han "rett kopi" og så stemplet han "originalen ikke bekreftet". Makan til tulling. Det gikk bra heldigvis,men han kunne spart seg for det siste stemplet 🙂

Hans-Petter Kristiansen 6:17pm Feb 16
I Sarpsborg stempler de også kopiene.

Eivind Trømborg 6:18pm Feb 16
Man SKAL stemple kopiene Hans-Petter, det er et av kravene.

Hans-Petter Kristiansen 6:27pm Feb 16
Vet og de gjør jo det i Sarp

Rolf Jorgensen 4:34am Feb 17
I Arendal gjorde de alt jeg ba de om, og mere til. No problem! 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments