Vanligvis har jeg førerkortet mitt liggende i bil…


Eirik Johannesen 3:25am Feb 2
Vanligvis har jeg førerkortet mitt liggende i bilen, av en eller annen grunn så hadde kona tatt det ut av bilen for hun skulle ha en kopi til ett eller annet, så ble jeg så klart stoppet når jeg kjørte ungene til skolen, jeg fant så klart ikke førerkortet så jeg tenkte jeg skulle være "smart" jeg har jo det norske førerkortet i lommeboka, viste de å smilte. Det endte med bot på 400 baht for å kjøre uten gyldig førerkor, så kommer den store overraskelsen da jeg kjører hjem igjen, jeg ble stoppet igjen på andre siden av veien litt lenger bort og får enda 400 baht i bot en gang til, begrunnelsen var at jeg skulle kjørt hjem å satt fra meg bilen da jeg ikke har førerkort, så jeg tok en diskusjon på om dette var noe "Farlang" greier de fant på nå, men det var det ikke, de har fått helt nye direktiver, det skal bli slutt på at folk får kjøre videre uten forerkort eller hjelm, de må sette fra seg kjøretøyet eller få noen andre til å kjøre for seg, så det kommer mye nytt fremover.

Richard Rasmussen 3:30am Feb 2
Å hjælpes å bevars! Really? Fra den ene ytterlighet,..til den andre,..på 2 sek.

Eirik Johannesen 3:34am Feb 2
Han som stoppa meg siste gangen hadde ikke lyst til å gi meg bot, men de to i stjernetynget paradeuniform bak ham fikk han til å følge de nye reglene.

Richard Rasmussen 3:48am Feb 2
Jeg kom også ut for en storkontroll,.i senter av byen vår,.utenfor deres hovedkontor. Jeg steg ut av bilen,.vaffelspisende og blond erkefarang. Smilte og var høflig,.og hadde et lite møte med toppene der. Munter tone,.og syntes jeg hørte at en av toppene kommenterte at en annen av toppene var nær venn av meg,.da jeg hørte dennes navn nevnt. De ville IKKE ha peng selv om jeg forklarte at jeg gjerne betalte om jeg hadde gjort noe galt. Kjørte jo brum brummen min. Tilbød dem vafler,.snakket litt løst og fast,.ved hjelp av de fire ordene jeg behersker. Ble smilt avgårde av hele gjengen. Puuuh,.lettet.

Fred B Eilertsen 3:51am Feb 2
Bra med regler, men håper for guds skyld at ikke Thailand blir i nærheten slik det er i Norge, for da kan man si farvel til det som er best med Thailand, og det er friheten til å bestemme litt selv.

Richard Rasmussen 3:54am Feb 2
Sant det Fred! Thailand har såkalt diktatur. Norge har såkalt demokrati. Men det oppleves stikk motsatt. Underfundige greier.

Rune Einrem 4:52am Feb 2
Her får de 200 bath i bot og få kjøre videre så de bryr seg ikke
om å få seg sertvikatet . Så jeg synes det er på sin plass med nye direktiver Og det må en holdningsendring når det gjelder
trafikkulltur

Eirik Johannesen 4:54am Feb 2
Fra 1 Februar nye regler. http://asiajack.news/2017/01/31/new-road-fine-tariff-starts-today/

Flemming Tollefsen 6:35am Feb 2
Liker faktisk denne innsjerpningen. Selv om det, var kjedelig for deg Eirik. Følger de dette, er det ikke kun pengene rett i lommen som rår

Kjetil A Engvoldsen 6:40am Feb 2
Så Bra

Per Fossum 6:59am Feb 2
Det de burde gjøre først mener jeg, det er å stoppe all ulovlig kjøring av barn.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x