Serenotel Sky Top Bar & Bistro

Dette er en av de nyere utsiktsbarene i Pattaya. Denne seks etasjers høye baren, ligger i Beach road og er en del av hotellet Serenotel Pattaya Beach Front. Da jeg var der for å teste ut baren, var jeg eneste kunde., så jeg kunne velge akkurat hvor jeg skulle sitte. Men inntrykket var likevel utelukkende positivt. Rent og pent. Bra beliggenhet – godt plassert i Pattaya Beach road, ved soi 10. Snille priser – min San Miguel Light kom på 85 baht. Ikke noe lureri med (un)happy hours, VAT eller service charge. Eller man kan få 1 liter draft beer for 170 baht. Om akkurat det var en midlertidig promotion eller fast pris, er jeg litt usikker på. Ellers har de også mat på menyen.

Serenotel Sky Top Bar & Bistro

Slået op af Kong DaniTirsdag den 3. januar 2017

Klikk her for å se flere rooftop-/utsiktsbarer i Pattayaområdet.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments