Travel Blogger Awards

Khao Kitchakut 225x300 Travel Blogger AwardsJeg ble for litt siden nominert i en reiseblogger-kåring som nettsiden Saleduck arrangerer. Jeg sa ja takk til nomineringen og du kan stemme på meg her: http://www.saleduck.no/awards/travel

Som dere ser er jeg omtrent den eneste mannlige bloggeren, så det hadde vært fint om dere kan hjelpe meg til å slå disse unge damene smiley wink Travel Blogger Awards Men det blir sikkert ikke lett, har ofte mye lesere disse rosabloggerne smiley tongue out Travel Blogger Awards

Avstemningen pågår frem til 21 desember så det er fremdeles god tid, vinnerne blir kåret dagen etterpå.

Del gjerne dette innlegget på dine sosiale media og hjelp meg til å bli «Årets Reiseblogger»

>>>Stem her folkens!<<<

 


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments