Translation courtesy of my wife – Google! :-p Li…


Sydney Moss 9:53am May 21
Translation courtesy of my wife – Google! :-p

Live Entertainment på mandager er ikke lenger uvanlig i Pattaya – Takket være Tom Dallyn og The Baan Na Garden Restaurant & Bar, Huay Yai

Jeg er glad for å bli invitert tilbake for å underholde deg, og jeg håper å se mine venner og lojale tilhørere i morgen kveld – jeg vil dekke mange kjente sanger og et repertoar av blandede musikalske sjangre fra 60-tallet og ikke bare en stil og alene Her på The Baan Na Garden Restaurant & Bar, Huay Yai
Maten her er deilig og tilberedt, serveres til deg i en avslappet og vennlig atmosfære av svært oppmerksomt personale og alt til svært rimelige priser også!
Jeg vil sette pris på din støtte som, jeg vet, ville Tom Dallyn og hans stab!

For reservasjoner og veibeskrivelser besøk dem her:
https://www.facebook.com/Greatfoodreallycoldbeer/
[Ps, De som kjenner meg, vet at jeg ikke lyver, dette er bare et vennlig heads-up! Siste mandag spilte jeg her bordene var stort sett tatt opp før jeg begynte! Bedre å reservere dine på forhånd eller komme dit før 7:00!]

Min Promo Poster er Hilsen av Bjørn Søreng – Takk vennen min!


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments