Til info. Vil bare fortelle egen opplevelse om hvo…


12:00am Jan 1
Til info.
Vil bare fortelle egen opplevelse om hvordan immigrasjonsoffiserene i de forskjellige distriktene informerer vedr rapporteringsplikten når man skifter overnattingssted.
Vi har hus i Sa Kaeo distriktet. På onsdag var jeg for å stemple 90 dager på immigrasjon der. Fort gjort, 5 min. Samtidig spurte jeg hva jeg må gjøre vedr rapportering når jeg reiser mellom huset i Sa Kaeo og huset vi leier i Bang Sarey, Chonburi distrikt. Fikk da beskjed om å melde fra hver gang vi bytter mellom de to boligene. Samme ettermiddag reiste vi til Bang Sarey.
Så i går torsdag, dro vi til immigrasjon i Chonburi, Jomtien og rapporterte at vi nå var ankommet dette distriktet. Det gikk også greit, men for sikkerhets skyld spurte jeg denne offiseren det samme spørsmålet. Her fikk jeg beskjed om at den første informasjonen fra Sa Kaeo var feil. Når man har 1 års oppholdstillatelse trenger en bare å rapportere hver gang man ankommer Thailand fra et annet land og i forbindelse med fornying av årsvisumet. Ellers var det fritt frem til å reise på overnatting hvor som helst i Thailand. Det ble alt for mye rapportering hvis alle skulle avgi ny rapport for hver reise. Ref. Immigrationen i Chonburi.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments