Til de som har tenkt å kjøre Scooter/MC i Pattay…


Lars Inge Olsen 5:54am Dec 8
Til de som har tenkt å kjøre Scooter/MC i Pattaya: Politiet er veldig på hugget fortiden. De står over alt. Har du ikke internasjonalt førerkort så ryker det 400 bath og i verste fall 3-4 timer i kø på politistasjonen. Fullstendig tullete regel det her og fryktelig frustrerende å stå så lenge i kø for noe så idiotisk. I køen var det 80% farang som også hadde samme oppfatning.

Jan Yanni Helge Haugeplass 6:03am Dec 8
Int.førerkort og mopedlappen.
J hadde begge deler i fjor og fikk bot uansett. Her er det opp til hvem du møter. Men men ut på tur aldri sur.

Terje Kristoffersen 6:08am Dec 8
Hehe. Synast ikkje det er mykje å klage på 400 bath for å køyre utan gyldig førarkort.

Marco Corrales Mella 6:26am Dec 8
Hvis ikke du har råd til å betale for en internasjonal førerkort og heller ikke ha råd til å betale 400 bath i bot for for å ha kjørt ulovlig da får du heller ta motorbike taxi eller bli hjemme 😉

Ole Kristoffersen 6:35am Dec 8
Flott at politiet endelig begynner å ta alle som kjører ulovlig. Jaggu pā tide.

Kåre Anmarkrud 6:39am Dec 8
Slik syting sier vel litt om hvilken oppfatting mange har om Thailand.

Ole Kristoffersen 6:40am Dec 8
Ja, dessverre mange som tror at Thailand er fristed for kriminelle handlinger

Lars Inge Olsen 6:57am Dec 8
Det var bare litt info så andre ikke gjør det samme. Men takk for få stempel som kriminell og eller spydige kommentarer.

Kåre Anmarkrud 6:59am Dec 8
Forstår det Lars Inge men når du skriver "Fullstendig tullete regel det her og fryktelig frustrerende å stå så lenge i kø for noe så idiotisk. I køen var det 80% farang som også hadde samme oppfatning" Da får innlegget en annen mening.

Åge Pettersen 7:00am Dec 8
Tenke seg til… 80 % utlendinger/ gjester som ikke respekterer reglene/lovene i landet de besøker.

Didrik Cappelen 7:02am Dec 8
Det er vel bare en ting å si. Det er vel bare jævla idiotisk å ikke ha sine papierer i orden. Da synes det å sutre og klage på at man får bot og må stå 4 timer i kø på politistasjonen bare blir patetisk.

Lars Inge Olsen 7:05am Dec 8
Jeg synes at det er tullete. Hvis man ikke har gyldig førerkort burte mann i utgangspunktet ikke få leie verken bil eller moped. Det er de som leier ut kjøretøy som bryter loven fordi de bor her og er kjent med systemet. Turister som er her på ferie burte ikke bli plaget på den måten.

Thomas Andreassen 7:06am Dec 8
Hvorfor er det så tullete med bot hvis man ikke har int førerkort?

Kåre Anmarkrud 7:07am Dec 8
Enig, folk som leier ut er blitt slipphente med krav om riktige papirer, for noen år siden måtte en levere kopi av førerkort og pass for å leie kjøretøy.

Knut Falck Bergan 7:08am Dec 8
Og ikke er det servering på politistasjonen heller…………

Kåre Anmarkrud 7:14am Dec 8
Det er mye en må sette seg inn i, en kan få/får bot for kjøring uten hjelm, å gå eller kjøre bil eller scooter med bar overkropp utenfor strandområdet, Å kjøre bil med åpne øl og brennevinsflasker i bilen osv osv.

Runar Hansen 7:17am Dec 8
Var i Thailand første gang i 1999 ,så allerede da at her kommer jeg aldri til å kjøre noen scooter i det hele tatt selv om fristelsen har vært stor. Livsfarlig. Leser om ulykker hver eneste dag der nede, anbefaler alle mine venner om å ikke gjøre det. Så noen bot kommer jeg aldri til å få, joda har blitt 20 turer og har vel sett 100 tals personer med plaster og gips pga moped kjøring.

Tom Stenshavn 7:21am Dec 8
Man kan diskutere denne saken opp og ned så lenge man vil. Om noen mener det er tullete å måtte ha int.førerkort eller andre ting er opp til enhver. Men en ting er sikkert! INGEN FORSIKRING gjelder om du ikke har papirene i orden. Hvor tullete er det DA og ikke ha dette i orden??


Odd Haugland 7:24am Dec 8
Lars Inge Olsen.Er vel samme i Thailand,so i Norge.Lovene er fordi dei skal følgast.

Kjetil Hadland 7:29am Dec 8
Helt greit at det er bøter hvis en ikke har papirer i orden, men det er jo tullete og ikke minst gammeldags hvis en må stå i kø i 3 timer for å få betale. De lager det noen ganger tungvint for at nettopp dere skal betale rett i lomma til dem heller. Velkommen til bakvendtland, men det har sin sjarm 🙂 Håper på internett betaling innen år 2046, men heller tvilsomt 🙂

Kåre Anmarkrud 7:31am Dec 8
Enig, i 2045 går mitt norske førerkort ut.

Marco Corrales Mella 7:37am Dec 8
Noen med god kjennskap til Thailand burde lage en bok "How to Survive In Thailand For Dummies" og delt ut på Gardemoen ???

Runar Olsen 7:45am Dec 8
Hadde en hatt alt i orden hadde en sluppet og stå i kø osv. Greit det burde være utleiers ansvar osv men den som leier også burde ta dette ansvaret da dere vet hvordan det er. Hvis alt er så ille og grusomt , så er det en flyplass ennå her en kan bruke.

Stian Jonassen 8:16am Dec 8
2 ting. 1 når en har alt i orden og må fortsatt betale bot, er det greit?
2. Er det falang så blir du stoppet, mens thai uten hjelm osv med flere på lar dem kjøre videre. Mange av politifolkene er jo bare ute etter en ting. Ingen hemmelighet det. Da mister man litt troen på systemet der.

Keini ErKeini 9:50am Dec 8
Det e ett herligt folk i love it

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments