THE LEGATUM PROSPERITY INDEX™ 2016 Norge vs. Tha…


Gunnar Alvheim 3:20pm Nov 21
THE LEGATUM PROSPERITY INDEX™ 2016
Norge vs. Thailand 1=Best 148=Dårligst
(Måtte ta med miljø og ikke minst luftforurensing, siden dette er en av mine hovedargunmenter for å pakke sammen og bosette meg i Norge igjen.)

Svein Normann Eriksen 8:13am Nov 22
Ja,du verden.

Oddgeir Lilleland 12:56pm Nov 22
Du får ha ein goe tur !!

Gunnar Alvheim 10:45am Nov 23
Enda en med rosa-brillene på som ikke liker Thai-kritisk informasjon. Men faktum er nå at luften er forferdelig mange steder i Thailand, og at jeg har begynt å merke det på kroppen i så stor grad at det faktisk er bekymringsfult å bli boende, både med tanke på egen og barnas helse. Det er nok å bare se på hva diverse filter rundt om i huset tar opp, og tenke at man da helt sikker tar opp like mye dritt gjennom å puste. Men det er også en god indikasjon at solen er blodrød allerede i tre-tiden om ettermiddagen når det er på det værste, og sykehusene er stappfull av unger og gamle med akutt astma og lungebetennelser. Så i mitt tilfelle får jeg nok sikkert en god tur når jeg vet hva jeg skåner oss for når vi en dag flytter tilbake. Så av alle faktorer man kan tenke seg i Thailand i dag, så er dette en av de mest tungtveiende for meg, siden jeg bor der veldig mye på et år.

Svein Normann Eriksen 10:52am Nov 23
Ja,du verden saa uheldig du er,eller har vaert. God tur. Og slik gaar nu dagan for oss andre,som sliter oss gjennom forurensing og annen styggedom.

Leif Aase 10:54am Nov 23
Nå er jo Norge veldig bra når det gjelder luft kvaliteten. Både polakker og litauere med astma problemer jubler over luft kvaliteten i Norge hvor mange av dem der slipper og bruke medisiner for problemene.
Men hva med de som har pollen alergi

Gunnar Alvheim 10:57am Nov 23
Svein Whatever. Jeg kan nå gjøre det jeg føler for, så får du slite deg gjennom det du evt. må slite deg gjennom. Synd for de som ikke har retrettmulighet som oss.

Leif Aase 11:07am Nov 23
Thai foreldre bør lære seg at når små unger skriker i sinne så er dette god trening for små barns lunger og de bør slutte og kjefte på dem for og slutte og grine og heller bare lukke ørene når de skriker i sinne.
Litt frekk og freidig påstand men pytt la gå

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x