Thai kone, hvilket visum burde jeg søke.

Jeg er gift med en flott thai pike. Hun bor i Thailand mens jeg har adresse i Norge. Jeg jobber offshore i olje bransjen på fast turnus. Fordi jobb turnusen min er kortere enn 30 dager har jeg aldri brydd meg med visum til Thailand tidligere, da jeg maks har oppholdt meg der 27 dager i strekk. Nå er det litt færre oppdrag og jeg kan i perioder ha lengre avspasering en tidligere. Er jo klar over at jeg kan reise ut og inn i Thailand å få nye 30 dager, men vil helst slippe å bale med det.
Det som hadde passet meg best ville vært et visum med 12 mnd gyldighet der jeg kan ha så mange inn/utreiser fra Thailand jeg vil.
Har hørt noe om at man kan få dette hvis jeg er registret i husboken til min kone, men er usikker på hvilket visum jeg bør søke, og om jeg i det hele tatt kan få ett 12 mnd visum slik jeg ønsker.
Tips og hint mottas med takk.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments