Thai Farrang løsninger

Hei vil fortelle en episode fra mine reiser til L.O.S .
Etter 2 uker blir jeg potet sulten etter ha spist ris hele tiden i 2 uker. Sa til fruen jeg ville ha steak/frenchfries . Fruen tok meg til en plass hvor dette serveres . Jeg spurte fruen FØR vi fikk maten om det var Frenchfries med maten og hun sa ja. Når maten kom så var Frenchfries bytta ut med friterte pølser.Hvor en hyggelig kelner sa at poteten er slutt men jeg har fått pølser som er mye bedre. Klikka litt etter dette. Prøvde på nytt på KFC og bestillte dobbel porsjon med frenchfries Men fikk beskjed fra fruen at de var utsolgt for poteter. Så mange kunder mens jeg spiste som fikk potet til kyllingen så jeg konfronterte fruen med dette og hun svarte at hun ikke ville lage noen scene med dette. Har nå begynt og lage min egen frenchfries. Men er det flere av dere som har opplevd lignende med thai frøkena,


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments