Takk for at jeg fikk bli medlem på denne siden. J…


Geir Atle Larssen 6:11am Sep 21
Takk for at jeg fikk bli medlem på denne siden. Jeg er ute etter å kjøpe en "cruiser" hjelm i Thailand, for bruk i lokalområdet. Da har jeg tenkt på denne hjelmen, HJC IS-Cruiser. (Event. annet merke av samme type hjelm). Lett og grei hjelm. Er det noen som vet hvor man kan få tak i en slik i Thailand (butikk eller thai-netthandel)? Jeg bor i Korat, og er en lykkelig eier av en Honda Forza 300.

Frank Kristian Svendsen 6:14am Sep 21
http://www.lazada.co.th/catalog/?q=HJC+IS-Cruiser

Frank Kristian Svendsen 6:15am Sep 21
Bare å bestille på nett så tar det ikke mange dagene før du har den på døra. Trygg og grei side å bruke.

Johnny Tunheim 6:33am Sep 21
Ta en tur på big C I korat , mener de har en slik der.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments