Stykke unna mobilsporing i Thailand


Thainytt 10:39am Aug 16
Stykke unna mobilsporing i Thailand

Thorbjorn Abrahamsen 6:21pm Aug 16
Jeg har tross alt vært her et par år. Vist ikke jeg husker feil så måte jeg registrerer mitt Thani nr for ca 8 år siden. Så får et par år siden så fikk jo vi utlendinger og thaire, beskjed om å registrere oss igjen. Men enda så kan du få kjøpt deg et nummer uten å registrere deg. Og dessuten så synes jeg at det er på tide å få seg en pin kode i Thailand også. Jeg har forøvrig to mobilen nr i mitt navn registrert, men trenger jeg mer enn et. Jeg venter på pin kode, og forøvrig på alle Thai telefoner. Ikke bare for utlendinger det må gjelde alle…

Thorbjorn Abrahamsen 6:07pm Aug 16
Jeg er sånn noenlunde drit lei av å høre eller lese om det med telefonen i dagens samfunn er det DATA

Morten Korsvold 4:24pm Aug 16
Dette er tull og tøys. Overvåking av turister via simkort er en krenkelse av privatlivet til den enkelte statsborger. Datatilsynet i Norge ville aldri akseptert tilsvarende.

Rolf Kjosmoen 11:01am Aug 16
Er vel noe av det samme som skjer i norge med åvervåking..

Geir Solvang 3:05pm Aug 16
I think they have to take care of their one on first. I think so. Farang are safe.

Geir Solvang 3:07pm Aug 16
Idioti. Spor deres egne først.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x