Songran i Thailand i år? Om noen skulle trenge e…


Hans Johan Grumheten 11:08am Mar 11
Songran i Thailand i år?
Om noen skulle trenge en enveis flybillett til BKK den 22 mars, direkte med Norwegian ink baggasje send meg en pm. 1500 nok ink navnebytte!

Odd-Eivind Fossheim Westin 2:25pm Mar 11
Dennis Eriksen

Rune Furuli 3:49pm Mar 11
Dæven??det var billig ja..

Knut Falck Bergan 5:55pm Mar 11
For seint

Frode Kristiansen 8:37pm Mar 11
Blir ikke så bilig når bilikste retur bilet koster 4199kr

Hans Johan Grumheten 8:58pm Mar 11
spørsmålet er jo hvor lenge en skal være der! Noen reiser 14 dager, noen 3 mnd, noen bare en vei! Prisen en vei må jo være billig, reisen hjem selger jeg ikke, så den er egentlig bortkastet å kommentere!

Knut Falck Bergan 8:59pm Mar 11
Deportasjon???

Rune Furuli 9:45pm Mar 11
Mye rart folk skal kommentere på.Er selges en veldig billig enveis flybillett til Asia for helt UTROLIG billige 1500kr og da svarer noen surt at det er mye dyrere hjem!!hallo??er blir det solgt billett EN vei,om man skal hjem til Norge igjen noen gang eller når??så vet de fleste at det er dyrere den veien!!man får glede seg over at det er mulig og fly fra Norge og rundt halve jord kloden for usle 1500kr i stedet for og forsure kommentarfeltet på denne måten!!Når man reiser en vei for 1500 da er man uansett pris på retur muligheter til en rimelig reise uansett om man betaler mer for billetten andre veien. For og prøve og sette ting litt i pris perselektiv til deg Frode så kan jeg opplyse om en annen ting selger ikke har tenkt på og det er at om jeg kjøper billetten så må jeg ta toget ned til Gardemoen ifra Trøndelag til en pris på ca 1000kr!!Det er ca 50 mil..men når jeg har kommet meg ned til OSLO da så får jeg heldigvis haik med kjosern halve jorda rundt for hyggelige 1500kr?

Folk har blitt så bortskjemte med lave priser til Thai med flere flyselskap så når prisene stiger litt i høysesongen så er det vist fullstendig KRISE for noen om turen blir på mer en ca 5000kr t/r og tenker ikke på avstanden med ditt og at det tar nesten 24timer og frakte deg fram og tilbake!!

Kan du ikke kjøpe deg en EL-bil og eventuelt kjøre hjem da Frode?? Tar sikkert et par måneder om du er litt heldig og få lada den når du må men 0 kr i drivstoff ihvertfall!!Da har du reist billig vettu!?


Knut Falck Bergan 9:46pm Mar 11
Kortversjon???

Knut Falck Bergan 9:48pm Mar 11
Det er tross alt lørdag kveld

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno