Snart reiser jeg til Thailand, og visumet går ut …


Geir Dreyer 11:05am Aug 17
Snart reiser jeg til Thailand, og visumet går ut 9. oct. Hva trenger jeg av papirer med meg fra Norge for å få nytt i Thailand?

Dag Roth 11:46am Aug 17
Visumet ditt går ikke ut 09 oktober men du må reise inn i Thailand før 09 oktober 2016 og da gjelder visumet fra den dagen du ankommer.

Ole Kristoffersen 11:55am Aug 17
Ca. 2 mnd etter ankomst går du til immigration. Ta med bostedsbevis gul bok hvis du har eller husleiekontrakt ev. Adresse bekreftet av Norske Ambassade eller konsulat. Du trenger også 2 bilder ( 3 hvis du vil ha multiple entry på ditt visa extension) bekreftelse på inntekt eller pensjon på 65000 baht pr mnd hvis du er enslig eller 40000 baht hvis du er gift eller har barn med en Thai statsborger. Alternativ til inntekstbekreftelse er 800000 baht på Thai konto som må ha stått inne i min. 3 mnd. Dette går greit.

Ole Kristoffersen 12:14pm Aug 17
http://www.siam-legal.com/thailand-visa/1-Year-Thailand-Visa.php
Siden du har multiple entry kan du også hver 3 mnd ta en tur ut av Thailand og tilbake. Men husk at du kan aldri oppholde deg lenger enn 3 mnd på non immigrant uten extension i Thailand.

Geir Dreyer 2:02pm Aug 17
Les mitt spørsmål en gang til, og studer bildet av mitt visum. Da kan dere svare på det JEG spør om!

Leif Aase 2:43pm Aug 17
Jeg vet ikke hva du trenger men det er som Dag Roth antyder at vist du kommer deg inn i thailand før 9 oktober så kan du være i thailand i et år uten noe som helst annet en og registrere deg ver 90 dag men M gjelder ikke etter 9 oktober så reiser du ut av thailand etter 9 oktober så er visumet over og ut

Geir Dreyer 2:58pm Aug 17
Var på immigration i Buengkan før det var gått 90 dager sist jeg var i Thailand, ingen problemer. Bare tull at du må reise ut av Thailand.

Ole Kristoffersen 3:01pm Aug 17
http://www.siam-legal.com/thailand-visa/1-Year-Thailand-Visa.php
Da tar du feil. Du kan aldri oppholde deg lenger enn 90 dager på non immigrant visa uten extension i thailand. Les linken over eller kontakt Immigration så vil du få det bekreftet.

Geir Dreyer 3:08pm Aug 17
Ole Kristoffersen jeg har gjort det som jeg sier i Buengkan, var ikke ute av landet! Vanskelig og forstå? Hvilke papirer må jeg ha med meg fra Norge for å fornye mitt visum i Thailand! Jeg kan også gå på div. sider på Internett.

Ole Kristoffersen 3:21pm Aug 17
Du fornyer aldri et visum. Du søker om extension of stay. Jeg har gjennom de siste 25 år hatt mange forskjellige visa typer til Thailand. Nå er jeg tilbake på OA longstay. Det er veldig lettvint og ordne dette. Etter 2 mnd i thailand drar du på immigration og søker om 1 års extension of stay in the kingdom. Du tar med pass, 2 eller 3 bilder, bosteds og inntektsbekreftelse og sist brukte jeg 45 min på å forlenge extension of stay for et nytt år. Ca 5000 baht for multiple entry og 1900 baht hvis du ikke trenger forlate thailand for utenlandsreiser.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x