Småbarnsfamilier i Krabi søkes! Vi har akkurat k…


Mari Persson 3:17pm Aug 14
Småbarnsfamilier i Krabi søkes! Vi har akkurat kommet til Thailand for et halvår, og håper å komme i kontakt med noen skandinaviske småbarnsfamilier som bor her eller oppholder seg her for tiden. Er det dere? Eller vet du om noen? Vi er en utadvendt gjeng på fem, med mamma og pappa (34), Synne (5) og Anton og Herman (2,5) ?☀️

Arvid Tåkeheimen 3:39am Aug 15
Ikke i Krabi, men i Bang Saray

Harald Henschien 3:25pm Aug 16
Poenget med dette er?

Geir Mevik 5:07pm Aug 16
Vær litt mer selektiv , bedre i Pattaya !

Tore Sandvik 6:21pm Aug 16
Vil nok tru dere finner noen når dere kommer dokker på plass der?lykke til har vert med mine barn der flere gang men litt før mye turistplass da før vårres del.☺️


Terje Kristoffersen 1:07am Aug 17
Du treffer dei nok. Gå på barnevennlige plassen so treff du dei.

Terje Kristoffersen 1:14am Aug 17
Not sjøl I Pattaya MD barn. Lett å treffe andre barnefamilier. Kanskje lettare om dykk velger å la borna gå I barnehage skule Er vel derifrå eg har fleste vennar. Og blant barnefamilier I nabolaget. Herlig blanding frå monge land.

Finn Raudskjegg Hallberg 2:19am Aug 17
Barn på den alderen leker godt sammen uten att de kan språket 🙂

Harald Henschien 9:21am Aug 17
Et koslig familiebilde. Det som undrer er at det legges ut slik med invitasjon til fremmede. Selv har jeg jobbet med mer enn tre uhyggelige kidnappingssaker. I alle tilfeller med utlendiger som gjerningsmenn. Sakene har alle forskjellig karakter.
Uansett maner jeg til forsiktighet. Særlig i lavsesongen når utlendenger kan handle irrasjonelt.

Sigur Syvertsen 9:37am Aug 17
Unger liker seg over alt og vil nok få det fint uansett – har selv bodd med min datter litt utenfor Ao Nang i mer enn 6 mnd – for meg er stedet helt uaktuelt,, men vi bor nå 13 mil lenger sør, og er blitt bestefar til 2 jenter – på 3 og 1 1/2 år.- barn til min andre datter.

Arvid Tåkeheimen 12:22pm Aug 17

Steffen Waaler Sandnes 1:36pm Aug 17
Trur du bare kan slette innlegget kjære. Havnet visst på forumet for besserwissere som vil fortelle andre hvordan de skal reise, hvor de skal reise, og ellers alt annet enn å svare på det man faktisk lurer på. Bare å se på andre tråder her. Er ikke grenser for hva det er mulig å kverulere om. Får la disse gubbene krangle i fred om hvem som er kongen av Thailand ?

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno