Slkkert kjent for mange, men vil likevel dele info…


Knut Aunan 6:19am May 21
Slkkert kjent for mange, men vil likevel dele info fra Bangkok Bank ang ulykkesforsikring.
For oss godt voksne, les over 70år, så er det som kjent vanskelig/umulig å få forsikring. Denne forsikringen har flere aldersgrupper, men jeg konsentrerer meg om gruppen 50-100 år. Vi må nok bare ta til takke med Helfos 3610,- kroner pr døgn på sykehus om uhellet skulle være ute.
BB’s forsikring kan derfor være et rimelig supplement til Helfo. Dette er ikke noen spesielt god forsikring, dekker ikke ulykke med sykkel eller MC. Men den har en helsedel også, så sykdom dekkes også. Forsikringen gjelder uansett hvor du er her i verden.
Med en årspris på 5080 thb, kan det jo være noe å tenke på. Dere thaispråkkyndige kan kanskje bidra med mer info fra kopien.
Om noen har kunnskap eller erfaring med denne forsikringen, del den gjerne med oss. Nb. Jeg har ennå ikke tegnet selv, men vurderer.

Bjørn Arild Michelsen 6:23am May 21
Prisen er 3710 Kroner i år fra Helfo 🙂

Ib Bernt Rasmussen 6:57am May 21
er det Bangkok Bank ??? eller

Flemming Petersen 11:15am May 21
Jeg må ha en ulykkesforsikring hos BKK Bank for å ha konto i banken. Er 42 og det koster meg 2000฿ i året. Dekker 30.000฿ pr. hendelse. Tror jeg valgte det minste selv. Ser de har både for barn og senior.

Knut Aunan 11:19am May 21
Det er vel ikke noe krav om å ha det for å få konto.
Min første BB konto fikk jeg i Chumphon. Da fikk jeg ett års ulykkesforsikring gratis….! Bare fordi jeg ville bli kunde hos dem.

Flemming Petersen 11:21am May 21
Mulig at jeg misforstod. Betalte da jeg åpna konto. ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments