Slettet et litt dumt og surt innlegg jeg postet he…


Sigur Syvertsen 4:23pm Jul 13
Slettet et litt dumt og surt innlegg jeg postet her om at jeg var drittlei hele Phuket, etter å ha blitt totalt robbet på hotellrommet. Jeg er ferdig med å furte for lenge siden, men innlegget ble hengende her som et tåpelig rødt flagg – jeg har tross alt startet denne gruppen, men hvor aktiv jeg blir i nermeste fremtid er usikkert av andre grunner – f.eks at vi akkurat nå er inne i en flytteprosess til nytt leid hus, og at jeg generelt bruker mindre tid på Facebook. Men blir ikke borte, og vil nok følge litt med mer i bakgrunnen.
Så jeg oppfordrer fortsatt medlemmene selv til å være litt mer aktive, og dele bilder, spørsmål, tanker og hva det ellers måtte være. Ha det hyggelig i Phuket-gruppen. 🙂

Anita Sporsem Blomvågnes 4:33pm Jul 13
Uff, trasigt å bli robbet da ? syns siden er flott og håper den ikke blir borte. Gler oss til nytt Thailand-opphold i desember/ januar ?

Sigur Syvertsen 4:44pm Jul 13
Ja – men fint du liker deg her – siden blir nok ikke borte. Er jo litt opp til oss alle; å bruke den. Godt nyttår i Thailand. 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments