Skal vi ta en liten førerkortdiskusjon? ;-) Jeg…


Bjørn Kjelstadli 3:26am Mar 19
Skal vi ta en liten førerkortdiskusjon? 😉

Jeg er medlem i en annen engelskspråklig mc gruppe for Thailand. Leste om en kar der som hadde vært utsatt for en ulykke for noen mnd siden. Ikke de helt store skadene på fyren tror jeg, men en del materielle skader på motorsykkelen.
Han hadde nettopp fått avslag fra sitt forsikringsselskap om å få dekket reparasjon av motorsykkelen sin en Ducati.

Alt var egentlig i utgangspunktet greit, det var ikke hans skyld, politirapporten støttet opp om hans forklaringer osv. Så dette skulle egentlig være en formalitet.

Men vedkommende som er fastboende i Thailand brukte sitt nasjonale førerkort + internasjonalt førerkort. Problemet var da att han hadde brukte dette ut over 3 mnd som er grensen for gyldighet. Dette var grunnen til avslaget fra forsikringsselskapet. Han var klar over dette, men trodde siden politiet ikke hadde noen innvendinger så skulle det også gå greit med forsikringsselskapet….

Så ikke nok med det, han hadde nylig vært i kontakt med Ducatiforhandleren der motorsykkelen er nå. Og nå etter avslaget fra forsikringen hadde de tredoblet prisen på reparasjon av skadene!


Kurt Gøran Andersen 3:43am Mar 19
Nasjonalt førerkort sammen med internasjonalt er ikke gyldig ved opphold over tre månder. Ergo har han kjørt uten gyldig førerkort. Da får han nok problemer med å få noe dekket fra forsikringsselskapets side ved uhell/skade.

Kurt Gøran Andersen 3:47am Mar 19
Var en farang bosatt i Chiang Mai som hadde forsikra sin nyinnkjøpte moped, bl.a tyveriforsikeing. Etter noen månder blir moppen stjelt. Han melder det til politiet. Politiet skriver rapport, han gir rapporten til forsikringsselskapet. De godtar ikke dette og krever bevis for at moppen er stjelt…..
Så forsikringsselskap i LOS skal du ikke stole helt på….

Terje Kjernlie 8:02am Mar 19
Folk må begynne å følge regler å ikke hva andre sier de har gjort i 10 år uten problem. Det er en grunn til at det finnes regler og lover. Akkurat som i Norge.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments