Sitter på terrassen med kaffekoppen og funderer p…


Ole S Sørensen 11:30pm Oct 22
Sitter på terrassen med kaffekoppen og funderer på en ting. Hvor kan jeg få kjøpt sko, joggesko eller sandaler (ikke glocs). ? Har størrelse chellokasser,dvs 46 og 47 EU størrelse. Nå har jeg trålet Roi Et rundt og kan ikke finne noe som passer. Det er helt sikkert steder de har noe som passer mine føtter, så derfor spør jeg dere som har lengre fartstid I isaan enn meg.

Finn Raudskjegg Hallberg 12:59am Oct 23
Bruker *bare* 44 jeg har også problemer 🙁

Bjorn Holmedal 1:34am Oct 23
Pattaya har størree størrelser, jeg kjøpte joggesko størrelse 46 der, men prisen var 3500 bath

Jørgen Nielsen 5:14am Oct 23
Bestille på nett?

Leif Bugge 5:59am Oct 23
Jeg bruker 45 som skal være 10" i normale land, men her er 10 = 44. Finner størrelsen 11" på Bata butikken på Central Plaza i Udon , den ligger helt i enden til venstre fra Hovedinngangen ( bak Aunt Annie) Mye fine sko der !!!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments