Sitter her i RoiEt og fordoyer inntrykkene fra tur…


Trond Erik Fredriksen 5:21am May 19
Sitter her i RoiEt og fordoyer inntrykkene fra turen til Ban Sabaijai i That Phanom og feiringen av 17 Mai. Vil pa det sterkeste oppfordre andre Isaan Nordmen og ta familien med til That Phanom og Oskar Jørgensen ved annledning. Ble kjent med Oskar Jørgensen, Eirik Johannesen, Roar Brøhl Sandberg og mange fler fra Ban Sabaijai her pa FB, vi har ikke truffet hverandre tidligere, men den mottagelsen som min familie og jeg fikk da vi kom var som om vi skulle vere gamle venner som ikke var sett pa lenge. Har tidligere i mine 15 ar her ikke hatt mye omgang med Nordmenn da jeg har bodd lit landlig til for a si det slik, men det er det na slutt pa. Heretter blir det 17 Mai, Sankt Hans, Jul og Nytt
Ar i That Phanom. Det er en herlig motivert (og litt gal) gjeng hos Oskar. Jeg tar en Thai og utvider herved familien med en herlig gjeng med nye brodre fra That Phanom i tillegg til min bror Oystein Fredriksen i Saraburi. Tusen takk til alle dere i Ban Sabaijai for innlemmelsen i deres stor familie. Vi gleder oss til Sankt Hans.

Oskar Jørgensen 5:23am May 19
Og hjertelig takk for besøket Trond Erik! Det ble noen fine dager og gode diskusjoner – og ungene koste seg!

Kom tilbake når det måtte passe! Dere er hjertelig velkomne! ??


Trond Erik Fredriksen 5:45am May 19
Du kan jo tro du blir kvitt oss na Oskar 🙂 Vi kommer tilbake om ikke lenge. Det var en kjempe opplevelse, med topping da vi fikk hilse pa Ann, Ban Sabaijai,s lille sol strale.

Eirik Johannesen 5:45am May 19
Det var veldig hyggelig å bli kjent med deg Trond Erik Fredriksen, gleder meg til å treffe deg igjen 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments