Selvlaget mygg beskyttelse. Før vi reiste til Tha…


12:00am Jan 1
Selvlaget mygg beskyttelse. Før vi reiste til Thailand, så fikk jeg ideen med å lage meg et mygg midel. Det besto av vann, grønnsåpe og eddik. Grønnsåpa husket jeg var et kjerringråd mot insekter på planter. I fjord sommer så bygget jeg en veranda med innpregningmateriale. Fikk fliser i en tommel og den ble veldig vondt og hoven. Puttet tommelen i en kopp med varmt vann og grønnsåpe. Etter noen dager var den bra. Eddiken testet ut på flått jeg hadde fanget. Flåtten snudde å løp i motsatt retning. Når jeg laget denne blandingen på ei sprayflaske så ble blandingen melkehvit og nermest luktfri. Det er nede ved anklene hvor myggen angriper meg. Dette har jeg blitt forskånet for nå. Må spraye på ofte for at det skal fungere. ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments