Satt en time’s tid i natt og så på en gjeng med …


Jo Emil Myren 3:51am Jul 27
Satt en time’s tid i natt og så på en gjeng med 5 jenter som oppererte på beachroad i Pattaya. Hver gang det kom en farang gående alene gikk minst 2 av dem han i møte og stoppet han. Etter litt kom de andre og begynte å sjekke lommer for verdier. Om dagen kryr det med politi/millitær der, men om natta virker det som om at de kan opperere fritt. De visste at jeg fulgte med dem, men det så ikke ut til at de brydde seg. Hadde trodd at militæret kunne rydde oppe i dette, men de blir vel "kjøpt" de også som politiet.

Frode Kristiansen 5:09am Jul 27
Nåk en grun til ikke å reise til pattaya

Dag Roth 5:12am Jul 27
Og du ropte ikke til de som ble lettet heller?

Jo Emil Myren 6:34am Jul 27
Så ingen som ble "lettet" men selvfølgelig hadde jeg sakt fra hvis det skjedde.

Bjørn Kjelstadli 10:02am Jul 27
Jenter?

Leif Aase 10:09am Jul 27
En for prøve og synes litt synd på disse jentene som spaserer langs beatc roaden i Pattaya for det er mye mulig at de har blitt kastet ut av baren av spesiell grusom grunn

Jo Emil Myren 10:09am Jul 27
Ja, alle var jenter. Ladyboyene har drevet sånn i mange år, men det er første gangen jeg har sett jenter som driver sånn.

Carl Frederic Fiskvik 10:37am Jul 27
Dagligdags, en skredder jeg har brukt i mange år fortalte at han ser det hver eneste dag. Disse jentene og ladyboyene er styrt av lokale gangstere. Om man sier fra eller gjør noe for å stoppe virksomheten vil det raskt komme en motorbike med en leiemorder. Høres kanskje ut som fra en actionfilm, men virkeligheten i Pattaya er brutal.

Tommy Tajet 1:33pm Jul 27
som thaiene sier som nom na

Raymond Fagertun 2:04pm Jul 27
Er i Pattaya nå, har det helt suverent??

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments