Indisk vegetarisk utsiktsrestaurant

Saras vegetarian restaurant

I Pattaya finnes det mange indere som både bor og jobber. De mest kjente virksomhetene deres er pågående dresselgere og indiske restauranter. Selv kan jeg styre meg for min begeistring for de ivrige og pratesyke dresselgerne. Men indisk mat er jeg derimot glad i. Dessuten metter det godt. Etter mitt inntrykk så er mange indere vegetarianere, mens bare veldig få thaier er det. Dette gjenspeiler seg også i antall indiske vegetariske restauranter og vegetarretter på ikke-vegetariske indiske restauranter kontra utvalget av vegetariske thairestauranter/-retter. Selv om jeg ikke er vegetarianer selv, spiser jeg mer enn gjerne vegetarmat. Saras er en indisk vegetarrestaurant jeg nesten har blitt stamgjest på. Noe som skiller denne positivt ut fra mange av de andre indiske restaurantene er utsikten. Restauranten har spiserom både inne og ute på balkongen. Anbefaler uten tvil balkongen for å kunne nyte utsikten langs stranden. Dersom det regner, kan man trekke seg litt inn på balkongen så får man tak på hodet. Beste tiden å spise her er i skumringstiden 17-18 så man får med seg den kjempeflotte solnedgangen.

Prisene her ligger på 150-400 baht per måltid som du kan se på menyen her. Saras Pure Vegetarian ligger i 3. etasje i Royal Garden Plaza ved Beach Road, Pattaya.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments