Så smalt det igjen….

…. denne gangen i Brussel og flere titalls uskyldige mennesker har omkommet. Terrorgruppen IS har påtatt seg ansvaret. De færreste er vel overrasket over at islamister står bak. Og når vi vet hvor enorme ressurser politiet i ulike land har brukt for å bekjempe terrorisme, får man nesten lyst å gråte. Det virker som om myndighetene ikke rår over situasjonen. Og med på kjøpet får vi mer kontroll og overvåking.

En forklaring på rekruttering til terrorisme i Vesten er at mange muslimer står utenfor samfunnet. Og dermed ikke er en del av det. I og med at de har lite eller ingenting å miste, lar de seg lett forlede. Forklaringen har sikkert mye for seg. Selv om den ser bort i fra at folk faktisk har et valg. Men faktum er at mange heller ikke ønsker å være en del av det vestlige samfunnet. Som de jo betrakter som syndig, ugudelig og annenrangs.

Hvor mange muslimer som innerst inne jubler over dette groteske åtaket mot vantro hunder, kunne vært interessant å vite. At det er mange flere enn det er hyggelig å tenke på, må være hevet over enhver tvil. Og hva det viskes om i moskeene, tør jeg nesten ikke tenke på.

Neste gang kan det like gjerne være Norge som står for tur. Framtiden internasjonalt ser mørkere ut enn på veldig lenge.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments