reiser fra osl-bkk 14/9 retur 14/10 med thai, kjø…


Stig Harald Hansen 8:28am Sep 2
reiser fra osl-bkk 14/9 retur 14/10 med thai, kjøpte billetten hos Porsanger reisebyrå, 5500,- kunne spart noen hundrelapper om jeg hadde kjøpt den på nett, men syns det er greit og bruke mitt lokale reisebyrå, om det skulle oppstå noe uforutsett så er det bare en telefon dit og alt ordner seg, slipper og styre med nett og telefoner alle veier for og få hjelp 🙂

Frank Josefsen 9:18am Sep 2
Helt enig Stig?

Erling Voje 10:51am Sep 2
Kan ikke bli mer enig, bruk ditt lokale reisebyrå :-), de trenger absolutt de inntektene de kan få, uansett hvor i landet man bor eller hvilket byrå man bruker Jeg gjør det samme, dog ikke så lokalt, men de 295 eller 395 kronene dyrere, utgjør i prosent så å si ingenting OG jeg får akkurat de setene jeg vil ha FØR jeg bestillingen og betalingen er gjort (vet det er et par selskaper som tilbyr dette på nett også, men ikke de jeg flyr med) og som du skriver, man kan ringe byrået for hjelp hvis det er noe.

Håkon Eikeland 7:04am Sep 3
Har de opent i helgene reisebyråene?????

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x