På ingen måte rasist , men folkeskikk er det ett…


Knut Ole Tøfte 6:18am Dec 29
På ingen måte rasist , men folkeskikk er det ett fremmedord for folk fra India?

Roar Rebner 6:21am Dec 29
Ta med Russland, så er vi i mål!

Oyvind Dalsegg 6:29am Dec 29
og Thailand. Definitivt.

Marius Rønning 6:53am Dec 29
hehe.. du kjenner sikkert en meget begrenset promille-brøkdel av Indias vel over 1 MRD folk. tror ikke du skal dømme folk og nasjonaliteter utifra ufinheter du kan oppleve i en by som Pattaya. Tror ikke du forstår begrepet "folkeskikk" særlig bra heller, hvis du mener at du kan putte folk fra India i en enkelt kategori utifra en eller en håndfull personer – du har møtt i thailands mest skandaløse og skjødesløse by. har bodd der nede 3 måneder uten negative opplevelser av nevneverdig karakter, men man må jo vite hvor man er. hvis du møter noen som oppfører seg dårlig, så kan du ikke dømme landet han kommer fra. når jeg nevner pattaya så er det fordi du må ha det med i konteksten. jeg snakker ikke dritt om pattaya. pattaya er det det er. det er en multi-kulturell metropol. du har også ekstreme sosiale forskjeller i hele thailand og man må bare forvente at man kan møte bittre folk. vi har jo selv en dårlig dag i blant også?

Harald Vesterheim 7:02am Dec 29
Indere med dårlig folkeskikk? det er vel Indiske muslimer eller Pakkiser som sier de er fra India

Markus Skauen 7:18am Dec 29
Mitt møte med indere i Pattaya,var ikkevav det hyggelige slaget. En busslast ankom hotellet,og så var freden og hyggen over.

Bt Johansen 7:35am Dec 29
Er vel omtrent som en busslast med norske fulle turister 😉

Jukka Kellman 7:40am Dec 29
Igjen,,,,,ja ja vet mange fra India og folk jeg har sett og møtt i India var veldig trevlige. Så….som Johansen sa….ska man bedømme nordmenn etter norske turister så skulle nordmenn vara bland de verste. Nå har jeg bodt i Norge i mange år så jeg vet det er ikke så.

Hans Petter Hansen 9:02am Dec 29
Synes nok d er mange nasjonaliteter som ikke eier folkeskikk når de er på ferie i Thailand jeg da…etter mine erfaringer kommer mange av disse i fra europa, så blir litt feil å henge ut en nasjonalitet synes jeg.

Kjell Leidulf Sæther 9:15am Dec 29
Jeg har brukt qatar som flyselskap dem siste gangene jeg har vært i Thailand, et meget flott selskap for oss kunder. Sist gang så var det min bror og meg + mange arabere og Asiatere fra Oslo, Dhoa – Dhoa, Bangkok så fra Bangkok til Dhoa. En flott reise med masse folk som vi ikke merket var rundt oss, mye grunnet at dem er høflige å setter ikke ræva si opp i tryne på en medpassasjer når dem skal snakke med folk, dem bruker ikke seteryggen som et turnstativ når dem går etter midtgangen. Fra Dhoa til Oslo var det 70% nordmenn på flyet, det var 6 timer med et helvete. Jeg spurte min bror om vi virkelig er så brautende og egoister. Føler litt skam faktisk. Men takk for dette året Det blir flere turer til neste år, men velger Qatar da også, godt å strekke på beina etter 6 timer synes jeg, så får en håpe at en ikke får så mange nordmenn i flyet i framtiden , heheheh

Tanny Pedersen 4:39pm Dec 29
Jeg et heller ingen rasist, men er deodorant et stk. Fremmedord for folk fra india? (…og ja, jeg skriver landet india med liten "i". Landet dems er så dritt at det burde skrives med liten forbokstav.)

Aksel Olsen 4:46pm Dec 29
Hvordan er det med Værdens mestere fra Norge og Skandinavia generelt … kan jo til tider være klepphærslige dær de sitter på sin høye stol og dømmer ned andre og tror de skal få være alene og styre og dømme andre i et fremmed land….. så lenge ikke værtskapet har noe i mot de andre gjestene så burde man vel egentlig holde nebbet igjen og være fornøyd med at man får være gjest ! 😉

Tanny Pedersen 4:48pm Dec 29
Heia Norge!

"Det er typisk norsk å være best!"


Aage Slinning 4:51pm Dec 29
Dette her no blir for dumt, Steik for en idiotisk diskusjon 😛 😛 😛

Tanny Pedersen 4:55pm Dec 29
Men anyways, indere er fine folk om man sammenligner dem med kinesiske folk hehe

Aksel Olsen 4:55pm Dec 29
Og beklager og måtte si det så er vel Pattaya en Dumpingplass for mye av værdens avskum 😛 ( ikke ment mot noen av dere som bor dær eller oppholder dere dær ) …. og i følge mange thaier så skjemmes mange thaier over Pattaya 😛

Tanny Pedersen 4:56pm Dec 29
Pattys er et høl ja, mye avskum som finner veien ditt

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments