Oppfordring til samarbeid!!! Det er med stor gle…


Oskar Jørgensen 5:35am Oct 25
Oppfordring til samarbeid!!!

Det er med stor glede jeg opplever at fler og fler engasjerer seg med hjelp til både funksjon hemmede – gamle – barnehjem og skoler i det fattige Isaan!

Men det blir litt dumt hvis vi som vil hjelpe ender på hver vår "tue" og begynner å konkurere om midler og støtte og engasjement!

Vi har sent fire containere til Isaan og delt til funksjonsjemmede – gamle og sykehus!

Og vi har ofte spurt om samarbeid med andre som sender hjelp. Men ikke fått til noe til nå.

Vi har ofte litt plass i våre containere og deler vi på utgiftene blir det bedre for alle!


Kåre Anmarkrud 5:43am Oct 25
Forstår godt hva du mener Oskar, men som også du mange ganger har erfart kan det se ut til at det er viktigere for mange å stå øverst på prispallen å motta hyllest for sine gode gjerninger enn å samarbeide med ande for å effektivisere jobben som gjøres. Lykke til med det flotte arbeidet du har satt igang.

Oskar Jørgensen 5:59am Oct 25
Jeg smiler gjenkjennende, Kaare. ? Vi har fått god hjelp fra nordmenn i Isaan til å distribuere hjelpemidlene rundt til folk som trenger hjelp i Isaan! Og med de enorme avstandene her er det meget god hjelp når en nordmann henter tre rullatorer til gamle i egen landsby!
Men vi forventer nå en ny container før jul! ? og en cobtainer koster ca 17.000 NOK om den er stappfull eller ikke!

Oskar Jørgensen 6:02am Oct 25
Det går jo å dele utgiftene til en slik en! ? å

Oskar Jørgensen 6:07am Oct 25
La meg også legge til – for ikke å bli misforstått! Jeg kjenner Morten Haaland godt fra Norge! Han er en ærlig og engasjert sjel! Mitt innlegg er ingen kritikk av ham ( eller andre som engasjerer seg!)

Oskar Jørgensen 6:48am Oct 25
I Norge er det en fyr som frivillig – og uten lønn(!) fyller opp den ene container etter den andre med utstyr til funksjonshemmede i Thailand! Og han forlanger å vøre anonym!!! ‘ vi vil gjerne berømme ham! Men her er den siste emailen fra ham! Slike kjernekarer finnes også i Norge!
"tusen takk for det. vel.er vel bare en vanilg fyr jeg.men takk skal du ha. dere er like verdigfulle som ordner dette der nede. det gir meg mye å vite at alt kommer frem til de 7trengende. flott jobb dere gjør. blir hyggelig å komme å hilse på senere??"

Bjørn Inge Vågnes 7:47am Oct 25
Heisan Oskar, har det kommet ut nytt magasin i det siste? Fin info om hva som hender i Issan. Flott om jeg hører fra deg om det.

Oskar Jørgensen 8:24am Oct 25
Kommer ut et nummer til jula!

Bjørn Inge Vågnes 8:30am Oct 25
Fant desember nummeret fra ifjor, på Peppers i Ubon Ratckathani.Så da kommer det ut en gang i året, er det slik å¨forstå? Har fått forståelsen av at dere sender til de som er interessert? Corretct?

Oskar Jørgensen 8:37am Oct 25
Det kom ut tre eksemplarer i 2016. Nr 3 til jul. Vi trenger flere annonsører for å dekke alle utgifter. Men vi har sendt. Til norske restauranter!

Morten Håland 8:40am Oct 25
Mitt foregående innlegg var ikke ment som noen konkurrent til noe veldedighetsarbeid, det er mest bare for å vise hva vi gjør med svært få midler for en barnehage i en liten landsby i nærheten av konas hjem. Om noen har lyst å følge med eller bidra, er helt opp til dem. Vi ser hva de trenger, og hjelper det vi kan.

Anbefaler også å hjelpe med frakt for disse Containerne som sendes fra Norge til Isaan også, er ett kjempetiltak som hjelper svært svært mange. Og det går an å samarbeide med hverandre, samle penger, kronerulling for flere prosjekter i Isaan 🙂


Oskar Jørgensen 8:42am Oct 25
Jeg har også et konkret forslag til samarbeid om" "barnehjemmet ditt",Morten! Men sender deg en kort PM om mitt forslag først! ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments