Ønsker tips vedr flybilletter t/r BKK-Norge. Turi…


Roar Husby 4:34pm Mar 24
Ønsker tips vedr flybilletter t/r BKK-Norge. Turister reiser jo motsatt. Virker som dette er dyrere. Har noen erfaringer om man kan dele opp flere reiser vedr inn/ut ? Eller blir dette nektet av flyselskaper ? Jeg mener feks tre bookinger hvor du blander inn/ut.

Stig Utheim 5:00pm Mar 24
Jeg har fulgt med Norwegian litt og de har ofte billigere hjemreise enn utreise. Kommer an på feri\høgtid Norge.

Eivind Trømborg 6:27pm Mar 24
https://www.facebook.com/groups/244923879036985/?fref=ts

Ove Marius Skytterholm 6:30pm Mar 24
Kjøpte nettopp hos Norwegian. BKK-OSL, utreise 8. mai – retur 3 aug. ca. kr. 6500,- Mat, setereservasjon og bagasje inkludert.

Eivind Trømborg 6:34pm Mar 24
Betalte 5552 fra Bangkok – Oslo 9 juni med retur 3 september. 1 koffert og uten mat med Norwegian.

Roar Husby 6:39pm Mar 24
OK. Fine priser. Jeg har reist en gang med Norwegian og trivdes ikke. Jeg er vel litt feil montert. Men jeg trives med litt service og vil betale for det. Thai og Klm var ok for meg.

Eivind Trømborg 6:41pm Mar 24
Dreamlineren er helt ok, og det er maten som kan bestilles på "snack-bar". Thai var dobbel pris.

Roar Husby 6:45pm Mar 24
Det er fortsatt kraftige forsinkelser på Norwgian. Noen som kan av eller bekrefte dette ? Slitsomt å sitte 15 timer på Gardermoen ?

Eivind Trømborg 6:51pm Mar 24
Ikke opplevd store forsinkelser. ca 20 minutter som ble flydd inn.

Hans-Petter Kristiansen 7:06pm Mar 24
Sjekk Finnair.com. De har tilbud mellom mai og august. 25000 baht ca fra Bkk til Osl. Det er svin billig.

Gunnar Alvheim 8:13pm Mar 24
Summa sumarum er det likt begge veier ut i fra når på året du reiser. Noen flyselskaper opererer med ulike priser ut i fra IP-addressen din, så det er mulig det kan være billigere å bestille fra Thailand (fattig), men om det gjelder flyselskap som du bruker vet jeg ikke.

Svenn Roger Johansen 8:16pm Mar 24
Betaler ca 10 000 norske hver eneste gang svigerinna er på tre måneders besøk. Inkludert forsikring

Eivind Trømborg 8:16pm Mar 24
Gunnar: Dette er nok ikke som zoo og akvarier i Isaan. Flybillett don muang til udon thani betalte Lek 1900 thb. Jeg bestilte samme for 450 kroner på nett.

Gunnar Alvheim 8:24pm Mar 24
Eivind: Det der skjønte jeg ikke. Det er et faktum at noen flyselskaper priser ut i fra IP. Jeg har i flere år kjøpt billetter TH-NO-TH og så gått over til å kjøpe NO-TH-NO…. Alt i alt merket jeg fint lite forskjell i pris.

Eivind Trømborg 8:25pm Mar 24
Gunnar: Er jo det jeg skriver. 1900 thb er ca 450 kroner 🙂

Gunnar Alvheim 8:30pm Mar 24
Og til resten: Her har du en kjempegrei side der du kan plotte inn destinasjoner og tidsrom og få generert en graf over pris. http://www.travelmarket.no/norsk-flyprisindeks.cfm

Ola Muldal 4:16pm Mar 25
Når det gjelder Norwegian hvertfall, så spiller det ingen rolle om du splitter opp turen, men billetter kan gå opp eller ned etter hvert som du venter (dette er avhengig av om flyet fylles opp eller ei).

Du kan gjerne bestille en billett nedover, og så finne ut når du vil hjem.

Om noen skulle lure på dette med immigration, så har jeg nettopp testet å reise til Thailand uten returbillett. Det eneste du kan føre opp er flightnummeret til hjemreisen på seddelen du får utlevert på flyet. Hva du har booket vet ikke immigration noen ting om.

Jeg lot være å føre opp noe i dette feltet. Teoretisk sett kunne jeg ført opp Norwegians flightnummer for Bangkok-Oslo (flightnummeret er permanent for ruten uavhengig av tid).

Ingen ting skjedde i immigration – stempel og tut og kjør. Antar at de teoretisk sett kan kreve å se returbillett, men anser det som ekstremt utenkelig om du fremstår som normal turist.


Svein Arne Grønnevik 4:48pm Mar 25
Farlig råd å gi. Det er flere som har blitt stoppet uten returbillett.

Ola Muldal 5:23pm Mar 25
Ok, da tar jeg det tilbake, jeg har ikke hørt om noen før du sa det nå.

For å gi ytterligere råd, så hadde jeg en returbillett i bakhånd dersom noe skulle skje. Jeg brukte finn.no og fant den billigste billetten jeg kunne finne. Det var fra bangkok til yangon for 430kr.

Årsaken til jeg tar opp dette er pga. tidligere post hvor det verserte mange rare påstander. Jeg har hvertfall prøvd dette ut i praksis.

Jeg vil også gjerne høre om referanse til faktisk personer som har opplevd å bli krevd å fremvise returbillett, enn bare "det er flere som blitt stoppet".


Svein Arne Grønnevik 5:32pm Mar 25
Dette har vært oppe flere ganger her. Og jeg har sett det med egne øyne. Noen kinesere foran meg i imigrasjonskøen på Suvarnabhumi, ble stoppet og fikk ikke stille seg i køen igjen før de hadde skrevet returflighten på utreisekortet. Dette var nå i Februar.

Ola Muldal 5:44pm Mar 25
Joda, men det er jo ikke det verste som kan skje. For det første kan man bruke standard flightnummer til Norwegian. Eller så kan man ta et steg tilbake og bestille en faktisk billigbillett på telefon eller online fra Thailand til f. eks. Kambodsja eller Burma.

Spørsmålet er mer om det kan få så alvorlige konsekvenser at man må reise hjem, eller bli tvunget til løsninger som koster dyrt.


Svein Arne Grønnevik 5:50pm Mar 25
Du KAN bli tvunget til å bestille returbillett. Om du ikke er sikker på returen, bestiller en bare en refunderbar billett en ikke betaler og alle potensielle problemer løst.

Gunnar Alvheim 6:50pm Mar 25
Jaja, man kan bare bestille en normal billett hos Norwegian eller SAS/Thai og avbestille innen henholdsvis 4t og 24t. Dette koster ingenting om man ikke om man betaler med en gebyrfri løsning.

Jan-Erik Andersen 6:56pm Mar 25
Problemet med manglende returbillet er at man KAN bli stoppet i innsjekking på flyplassen. Aldri hørt om noen som er blitt stoppet i immigration i Bkk.

Ola Muldal 2:35am Mar 26
Hmm, bestille billett på flyplassen og avbestille kostnadsfritt rett etter immigration… det var jo lurt

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments