Ønsker norske tv stasjoner som NRK og Tv2. Jeg le…


Odd Erik Sæthre 10:34am Jul 30
Ønsker norske tv stasjoner som NRK og Tv2. Jeg leier leilighet og har boks fra True inkludert med begrenset kanaler fra vestlige land. Kun DW fra Tyskland og 1 fra Australia. Har noen erfaring med IPVanish – VPN? De reklamerer med norsk kanalpakke via internett til under 700 kr. året. Ps! Jeg kan ikke sette opp parabol her. Takker for svar.

Alex Norseman Hansen 10:45am Jul 30
NRK 1, 2 og 3 får du via Internett, men du trenger VPN. Jeg bruker CyberGhost 5.5, og der kan du koble opp til en norsk server lokalisert i Oslo.

Svein Elvebakk 12:22pm Jul 30
Jeg har kjøpt en boks som heter Minix og koblet til min ruter, og kan se nrk, dansk og svensk tv. Boksen koster 3500 bth ingen årsavgift

Ole Petter Skywlker Løbak 2:35pm Jul 30
du kan også se på våres løsning her for litt fler kanaler http://vipiptv.no/

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments