Nyter hærlige ferie dager her på Phuket nærmere…


Janne Hennøy Gjerde 12:02pm Mar 9
Nyter hærlige ferie dager her på Phuket nærmere bestemt Kata? jeg lurer på noe som kanskje noen her kan svare på. Tre ganger de siste dagene har vi blitt stoppet av en kar som gir bort lodder som man selvfølgelig vinner på. Et lodd vinner man en tshirt og damen og i dette tilfelle meg ?vinner en kjempepremie. Men man må selvfølgelig sette seg i drosje der og da for så å bli kjørt til Patong i dette tilfellet. Hva skjer så ? Kan aldri tenke meg at vi får noen av de premiene, hva er det man blir lurt inni? Er det noen som vet dette? Jeg har selv ikke tenkt meg å kaste bort en dag på dette då jeg spør her.

Sigur Syvertsen 2:50pm Mar 9
Hold deg unna – er det svineriet begynt her også? Veldig vanlig i Spania. De prøver å prakke på deg å leie/kjøpe en condo. Har du tenkt det; ikke bruk disse. Har du ikke er det bare irriterende å kaste bort tid på det.

Sigur Syvertsen 2:52pm Mar 9
Denne type virksomhet er typisk aktivitet som militæret støtter gjennom korrupsjon. Tror noen at militæret ikke er korrupte, og jobber mot det, glem det.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno