NRK: Nordmann tiltalt for å ha kjøpt 13-årig th…


Geir Holt 8:09am Jul 5
NRK: Nordmann tiltalt for å ha kjøpt 13-årig thailandsk jente
En 34-årig norsk mann er blitt tiltalt for å ha kjøpt en 13 år gammel thailandsk jente og å ha utført seksuelle overgrep mot henne i flere år. Mannen som er forretningsmann og bosatt i Oslo skal også gjort jenta gravid, skriver NRK.

Tom Haaland 8:18am Jul 5
Skammelig!! Skal gjerne sponse kula han fortjener

Thor Arne 8:20am Jul 5
Fy..f svin

Tom Raymond Lindberg 8:22am Jul 5
Fengsel i Thailand på det svinet

Oddvar Schjoenberg 8:23am Jul 5
Jevla svin burde vert doedssraf for saane helst seigpining foerst

Fritz Andre Opdal 8:24am Jul 5
kan dette stemme da,i følge noen så forekommer ikke slikt…….

Tore Hansen 8:26am Jul 5
Skulle tro det var mangel på damer I Thailand .

Vegard Sjølie 8:26am Jul 5
Får håpe bilde av ham blir lagt ut…

Morten Karres 8:27am Jul 5
Er kommet fram ifølge Nrk at vedkommende er Svensk.

Jan Arne Staum 8:29am Jul 5
Det spiller ingen rolle om han er Svensk, slike burde fått skjært av hele svansen og mere til, men det er vel hode på den som skulle vært kappet av også…

Thor Arne 8:34am Jul 5
Det er j .. Bra dem blir tat .. og han er sikkert ikke den eneste dessverre ?

Geir Ove Sæther Hansen 8:37am Jul 5
Trist!!!

JanAlex Elvik 8:53am Jul 5
Han ligger Dårlig til nå. Det er minimum 9,år for ham. Tenker15-16 år til ham. Klarer ikke mye der nei. Samt klare seg innafor der. No. Der blir han Nederst ja. Der styrer de innsatte Alt. ?.

Tor-Kristian Småen Nilsen 8:55am Jul 5
La han sone i Thailand og kun syke seksulle folk gjør noe sånt

Jørgen Udvang 8:58am Jul 5
"Hun og familien hadde ikke penger til å overleve, så hun ble nærmest tvunget ut i sexindustrien, forklarer jentas norske bistandsadvokat Halldis Winje." Det mannen har gjort er ikke akseptabelt, men her er det tydelig at saken skal utnyttes for alt den er verdt. Barn fra fattige familier blir sendt ut i prostitusjon fordi det er det mest lønnsomme, ikke fordi det er det eneste alternativet. At den unge damen så lyver på alderen for å få mannen til køys er et normalt mønster. Og så blir hun gravid. Hvorfor det da? Damer som jobber på bar bruker P-piller, uansett hvor unge de er. Blir de gravide er det stort sett fordi de ville det.

For all del, mannen må ta sin straff, men damen og hennes familie oppnår nettopp det som var formålet med stuntet: En haug med penger, nå sansynligvis også sponset av den norske stat, siden mannen sansynligvis ikke blir istand til å betale barnebidrag med det første. Og moren hennes havner ikke i fengsel, til tross for at hun, hvis man skal tro artikkelen, nærmest må regnes som hallik her. Hipp hurra.


Aksel Olsen 9:01am Jul 5
Håper navnet blir offentliggjort i thailandsk media ! Om noen har navnet så burde media få det !!!!

Rune Søbo 9:23am Jul 5
Hei. Jeg får stikke meg litt ut! Noen skinnhellige personer som kommenterer dette, bør feie for sin egen dør.. Hans lovbrudd er at han har kjøpt sex, noe stort sett hver eneste mann som har satt sine føtter i Pattaya har gjort. Han trodde åpenbart at jenta var 16, på det tidspunktet var han 26 år selv. Ikke akkurat en super pedofil vi snakker om.
10 års aldersforskjell er da ikke spesielt selv i Norge så lenge den yngste er over 16. Jenter i Thailand kan ofte virke eldre enn nordmenn er vant til.
Dette er mer en historie om en mann som forelsket seg i denne jenta, fikk barn, og har besøkt barnet og sendt penger!
Hvorfor skulle han tro at jenta var 13?
For å kunne jobbe i en bar må hun være over en viss alder, bareier må ha kopi av legitimasjon, som må vises til politiet ved kontroll. Slik jeg leser denne saken kunne dette skjedd hvem som helst. Sitte i en bar, treffe en søt jente,litt yngre enn deg selv…..

Morten Karres 9:33am Jul 5
Er ikke alltid det er hannes feil. No vet jeg ikke noe om den saken . Bortsett fra hva som står i media.
Jeg traff en dame. Hun fortalte at hun var 28. Jeg såg id kort. Det stemte. Men etter 2 uker kom det rette fram . Hun var bare 20 og hadde falsk id kort.
SLIK ER LIVET GUTTER.
Sjekk dama opp hvis dere skal mere. Men det gjør en vel ikke .
Bare for ett natt besøk.
Skummelt. Men jeg forsikrer meg bedre no.

JanAlex Elvik 9:43am Jul 5
16år? Trodde 18. Var myndighetsalder der jeg.?. Hm?

Eivind Bade 9:49am Jul 5
Her er linken til NRK oppslaget. Saken vil gå for tingretten til høsten. Iflg. vårt rettssytem er ingen skyldige før dom foreligger. Det kan komme tilføyelser i saksfremstillingen i løpet av rettsforhandlingene. Jeg synes det er merkelig hvordan man bruker pressen til å forhåndsprosedere saken, skape en mest mulig hysterisk stemning og på den måten forhåndsdømme mannen i pressen. Pressen bidrar jo også til å stigmatisere alle menn som reiser alene til Thailand, Philippinene m.m. Ettersom jenta har barn bør man jo også hensynta hvordan han vil ta seg av mor og barn. En lang fengselsstraff vil vel mest av alt ødelegge for familien. Er det da riktig å straffe ham knallhardt? https://www.nrk.no/norge/34-aring-tiltalt_-skal-ha-kjopt-13-ar-gammel-thailandsk-jente-pa-bar-1.13022260

Rune Søbo 10:04am Jul 5
Pressen liker sjokkerende overskrifter, leser man alt, er ikke saken sjokkerende. Han var 26 år på det tidspunktet, jenta sa til han at hun var 16, jeg tror at hun så slik ut også, siden hun jobbet i en bar på et turiststed. Hvis noen skal settes til ansvar er det først og fremst: bareier (ikke skyldig før bevist), foreldre og eventuelle bakmenn. Regner ikke med at en 13 åring jente stiller opp med falsk legitimasjon og ber om jobb i en bar.

Johnny Dahl 10:18am Jul 5
Saken kunne kanskje sett annerledes ut, hadde det ikke vært for at han var tatt med videofiler, bilder, av overgrep mot barn. Han har nok vært bevisst på jentas alder, og er uten tvil pedofil, eller " pre teen pedofil" Han får den straffen han får, og det er vel fortjent. Har ingen forståelse utifra opplysningene, til og rettferdigjøre, eller ha forståelse for hans handlinger.

Charly Johansen 10:39am Jul 5
Jørn for en gutt på 26 er 1000 kr my penger

Geir Sverre Skarstein 11:06am Jul 5
Fy faen for et SVIN????Blir kvalm å uvell i hele kroppen når jeg leser sånt??Å jævelig Sint??

Jørgen Udvang 11:32am Jul 5
Her kommer en liten historie. Den bør leses spesielt nøye av alle de som skriker "svin" og "fyttirakkernihelvete" på denne tråden.

For 10 år siden traff jeg en ung dame på et Thai utested hvor jeg vanket på den tiden. Jeg var da 50 år. Jeg visste ikke hvor gammel hun var, men jeg antok at hun var midt i tenårene. Jeg hadde heller ikke så mye med henne å gjøre, men hjalp henne med penger av og til når hun var blakk. Et drøyt år senere hadde magen hennes vokst til betydelige dimensjoner, og det var tydelig at det ikke skyldtes noe hun hadde spist. Siden jeg hadde penger og hun ikke hadde noen, fortsatte jeg å hjelpe henne økonomisk. Jeg antok at hun hadde en boyfriend, hvilket hun hadde, til tross for at hun blånektet.

Ytterligere et år frem i tid hadde det meste gått til helvete for henne, og hun lurte på om hun kunne flytte inn hos meg med sin 6 måneder gamle datter. Jeg sa ja med forbehold, og de overnattet på sofaen. Hun sa hun var 19. Dessverre oppførte hun seg som en bortskjemt fjortenåring, så jeg kjørte dem tilbake dit de kom fra dagen etter.

Hun var 16 (hun var 14 da jeg traff henne), og da jeg hadde avvist henne flyttet hun tilbake til sin boyfriend. Han var voldelig og narkolanger, noe jeg ikke visste da. Tre år senere hadde hun to barn til, og gubben satt i fengsel. Jeg hadde fortsatt å bidra økonomisk, men til slutt ble livet så vanskelig for henne at hun etterlot barna hos noen slektninger og stakk av.

Hvis jeg hadde latt henne bli og tatt meg av henne og datteren da hun var 16 hadde hun hatt et liv nå. Det har hun ikke, og det kommer hun sansynligvis aldri til å få. Moren hennes, som ble bestemor da hun var 32, døde av aids for tre år siden. Hvis jeg hadde latt henne bli ville jeg også fått så hatten passer av "fyfaenihelvete-ligaen". "Knulle en 16-åring da. Bare barnet. Og i din alder!" Men det ville kanskje ha gitt henne et anstendig liv. Nå er hun ødelagt.

Piken i profilbildet mitt er den eldste datteren hennes. Jeg tar meg av alle tre nå. Det er prisen for å ikke ville få kjeft av moralistene. Heldigvis gjør jeg det med fornøyelse.


Geir Sverre Skarstein 11:40am Jul 5
Å ta seg av noen å hjelpe de i livet er vel ikke det vi snakker om her!!!!!!Det er vel ingen som sier noe på det,men å missbruke dem sexuelt er vel noe helt annet??

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments