Norwegian får bruke Thailandsk mannskap..


Rune Furuli 5:04pm Mar 14
Norwegian får bruke Thailandsk mannskap..

Kim Samuelsen 5:09pm Mar 14
vel de som jubler over dette tenker ikke meget langt..

Jan Erik Jensen 5:19pm Mar 14
Dette måtte bare komme

Rune Furuli 5:23pm Mar 14
Norwegian konkurrerer med bla annet qatar,emirates og thai airways på denne ruta og har ingen annen mulig enn og bruke thailandsk personell for og holde kostnadene nede.Qatar og Emirates har betydelige lavere drivstoff kostnader enn Norwegian.

Kim Samuelsen 5:25pm Mar 14
Det gjør fremdeles ikke dette til noe å juble over..

Atle Kristoffersen 5:26pm Mar 14
men uten kjos så hadde vi i norge enda drevet og sponset sverie og dannmark og får ås som bor i nord så hadde vi fremdeles måtte betale melom 5000- 6000 kr for en tur retur oslo ,, men det bryr du deg nok ikke om ,,

Geir Atle Larssen 5:28pm Mar 14
Kjempe JUBEL!!!!!! Heia NORWEGIAN og KJOS!

Kim Samuelsen 5:32pm Mar 14
Bor ikke i nord, så nei det bryr jeg meg faktisk ikke om, desverre..
klart han har skapt jobber å billigere flyreiser for dere i nord..
jeg mener at en så styrkrik slesk som Mr.Kjos burde være nasjonal nok til å gi jobber til det norske folk, men i stedet så ser jeg det sleskete smilet hans, jubler over at han kan tjene enda mer penger..Men, mens vi er i gang, så kan vi juble over f.eks statoils sin sensasjonelle opptreden de siste årene!! Lenge leve nordmannen..

Kjetil A Engvoldsen 5:34pm Mar 14
så bra da blir det pris krig igjen

Lars Inge Olsen 5:39pm Mar 14
Vi har oss sjøl å takke. Vi som har valgt inn politikkerne som sitter å bestemmer. Regjeringen og Kjos gjør hva de vil og vi nordmenn sitter bare å sutrer, men gjør ingenting med det. Det går en stund så har vi akseptert alt.

Kjetil A Engvoldsen 5:43pm Mar 14
leste hele støkket nå dette er helt greit.

Atle Kristoffersen 5:44pm Mar 14
bare bra med konkurangse ,, vi er ikke alene og må god ta at andre også kan gjøre jobben ,, norge var en stor skips narson før men utvilingen ville det litt aneledes og sån blir det med fly drifta også ,, SAS har mange lav pris piloter dem å ,, estland lithaugen og noen fra thailand

Johnny Dahl 6:09pm Mar 14
Så flott !!! Nå slipper vi og sitte alle de timene, med sure overbetalte Norske flyvertinner ?

Paul Fjørtoft 6:16pm Mar 14
Godt vi har Qatar.Billig og svært bra ?


Alex Tovsen 6:26pm Mar 14
La SAS få bruke thaier også, så kan man få Bangkok-ruten tilbake. SAS er mye bedre enn Norwegian, men kan ikke konkurrere med norsk crew.

Morten Strande 6:27pm Mar 14
Dette er vel slutten for SAS

Johan E. Normann 7:10pm Mar 14
Ryddet litt i tråden.

Vær snill å holde et saklig nivå, slik at vi slipper å stenge denne også.

Admin.


Bjørn Brøchner 7:14pm Mar 14
Emirates og Qatar bruker også utenlandsk mannskap på utenlandske ruter,og om thaiene blir bet etter thailandsk lønnsnivå så er det vel greit,det gjør vel de thaiene som jobber på thai airways.

Kjell Arnfinn Oland 7:23pm Mar 14
Norwegian tjener allerede gode penger på den driftsmetoden og det mannskapet de har. Så de evner jo å konkurrere allerede…9

Kåre Kristoffersen 10:30pm Mar 14
Norske skipsredere får bruke Asiatiske mannskaper på norske skip, hvorfor skulle ikke et flyselskap få bruke Asiatere i sine fly?

Geir Atle Larssen 1:05am Mar 15
Alle bruker stort sett utenlandsk mannskaper, mer eller mindre. Flere og flere følger også etter Norwegian og Ryan Air når det gjelder å ta betaling for "ekstra tjenester" og forskjellige billettpriser. Også SAS. Norwegian har et bra konsept og dette ser også de andre selskapene.

Trond Arve Barosen 9:07am Mar 15
Norwegian skulle være et lavprisselskap. Reiser t/r Oslo bkk3-4 ganger årlig, men kommer alltid rimeligere ut med andre selskaper. Samtidig er jeg lite fornøyd med servicen. Hadde betalt for 2x 20 kg, men kom med 1 kuffert på 22 kg. Måtte ta ut 2 kg og ha det som håndbagasje om jeg ikke ville betale ekstra for de 2 kg. Dermed ble det 2 bæreposer med klær på flyet. Noe så firkanta…..

Tore Worum 4:58pm Mar 15
Og samme erfaring sitter jeg med, på thai pakker dem deg inn på natta. Norwegian 50 kr for et stort håndkle som du så igjennom. Værste var dem forlangte det tilbake ved landing Bangkok. Eneste grunnen Norwegian pris, men tror jeg driter i det neste gang
Og litt billigere med morovann på thai og definitivt søtere crew på thai
God tur.

Knut Kvistnes 7:46pm Mar 15
Til dere som sutrer og griner over Norwegian…er dere ikke fornøyd så ta et annet FLY selskap..

Rune Furuli 10:01pm Mar 15
Norwegian er stort sett billigst ifra Gardemoen,og deres priser har medført at de andre selskapene også har blitt billig!!Takk gud for Kjosern 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x