Norske medeier har i åresvis fastslått at Pattay…


Eirik Johannesen 5:27am Jan 13
Norske medeier har i åresvis fastslått at Pattaya er "Verdens største horehus" største delen av den norske befolkningen mener vel også dette vil jeg tro. Reiser man som enslig mann til Pattaya så sier vel de fleste 2+2=4 Så hvordan vil man at mediene skal legge frem dette da, at Per på 70 fant kjærligheten i Pattaya med en jomfru på 28 som er utdannet lærer, eller er det sånn at mediene overhodet ikke skal skrive om en av verdens største sexindustrier der det utvilsom er 1000 vis av nordmenn som boltrer seg vilt, men kun holde seg til solskinnshistoriene fra Hua Hin og Isaan?

Hvilken omtale forventer du deg om man er singel og finner en dame i Pattaya? Dette er ett ganske uinteressant spørsmål da de aller fleste har svaret på det!!!
Så hva mener du "Let the shit hit the fan"


Eirik Johannesen 5:31am Jan 13
Og min mening er: Hvorfor blande seg opp i partner valget til andre når det ikke er jeg som skal leve med dem.

Phrao Dag 5:37am Jan 13
Man finner vel gode kone evner over hele verden. Men er mulig bare et personlig inntrykk at damene i Pattaya er lit fokusert på raske penger og status som kan vises i hjembygda?

Ole Kristoffersen 5:38am Jan 13
Jeg føler dette ille, ikke for meg men for min kone på grunn av at vi bor i Pattaya omrādet. Selv om hun er universitetsutdannet og har god jobb, så er dette ikke bra omtale

Kaare Garshol 5:39am Jan 13
Innledningen på tråden var egentlig helt ok, men spørsmålet blir litt feil synes jeg. Se svar fra Eirik Johannesen….

Arild Jahren 5:44am Jan 13
Mye riktig i det du skriver, Eirik, -men det som gjør meg trist.- er at mange her hjemme tror at hele Thailand er som Pattaya. Jeg kan sitere ei dame som aldri vil reise til Thailand "fordi det er så mye dritt der". Kona mi har fått kommentarer fra arbeidskolleger : "At du tør å la gubben dra til Thailand alene…" Thailand er så mye mer, har så mange verdier, men når fokuset stort sett går på sex og gamle gubber på sexjakt, – kan man ikke engang dra til Thailand for å spille golf uten å få kommentarer……

Paal Hansen 5:47am Jan 13
3 måneder ++ i Pattaya og møter svært få tullinger. Flotte mennesker, både thaier og utskremte nordboere. Hjelpsomme, ærlige, generøse og inkluderende. Og vil man ha litt rock’n roll, så finnes det også, som i stort sett alle byen verden over.

Arild Heggem 5:50am Jan 13
Ka e der egentlig media vil da?

Den industrien blir der med mindre Thailand selv gjør noe.

Vil media i Norge stoppe flytrafikk til Thailand ?
Bare henge ut / eller bare reklamere så enda flere drar i den hensikt ?( dårlig omtale er også god reklame for noen)

Aner ikke hva norsk media vil egentlig …


Bjørn Kirkeby 5:53am Jan 13
Nå må dere ikke være så hårsåre når det gjelder kritikk av Pattaya, byen er verdens største horehus det er vel ikke noe og diskutere. Det som omtales i artikkelen stemmer perfekt, på den andre siden har også byen så uendelig mye annet og by på, har bodd 20 år i Thailand inkludert en del år i Nakon, men trives best her i Pattaya hvor du kan meske deg fra all slags mat og underholdning + noen hyggelige jenter om jeg ønsker det…..de som kritiserer Pattaya har ingen anelse hva byen har og by på…..shockdee krap

Finn Raudskjegg Hallberg 5:53am Jan 13
Innstillingen til mange nordmenn er att har du thai kone, så er det thai hore.
(Ikke alle nordmenn 🙂 )

Eirik Johannesen 5:54am Jan 13
Av hva jeg erfarer så er alltid min sannhet feil når det kommer til min kone, uansett hvor mange ganger jeg forteller at min kone aldri har vært i bar eller Pattaya, så er jeg uansett han som har bardame fra Pattaya, det bare er sånn, alt bare preller av på gåsa fra Norge.

Geir Mevik 5:55am Jan 13
Uten barene og jentene ville Pattaya forbli enten en ny Toyotafabrikk eller et eller annet petrokjemisk.

Det skulle da bli nærmest selvforklarende at det er barer, hoteller og restauranter i videste forstand som er det interessante å lese om .
Golf , litt usikker på det . Kommer vel ikke utenom det.


Terje Kjernlie 5:58am Jan 13
Like morsomt Vær gang når det blir noe negativt nordmenn I Thailand. Tror det er mange som føler seg truffet.

Stein Fredriksen 6:00am Jan 13
jeg er gift med dame fra Thailand og vi har bra sammen, gift i snart 9 år, hva andre mener og sier om oss bryr jeg meg ikke noe om, folk elsker jo å prate drit om andre uansett

Bjørn Kirkeby 6:00am Jan 13
Får tannverk når folk kritiserer bar damene i Pattaya, de er like gode eller like ille som resten av damene. Du kan finne den mest perfekta jenta du kan drømme om i en sugebar, mens jenta du dater som jobber i sko butikken er en heks………..og omvendt selvfølgelig, alle jenter er like forskjellige som oss Falanger

Roar Westby 6:01am Jan 13
"I only been work bar for 1 week, you my first customer"……Ok let’s marry !

Eirik Johannesen 6:05am Jan 13
Jeg husker spesielt godt da jeg fikk besøk av ett dansk ektepar, han tok det for gitt at min kone var prostituert fra pattaya og spurte meg rett ut hvordan det var å leve med en prostituert, jeg svarte rette ut det vet jeg ikke men det kan sikkert din kone svare på, det ser da ut som hun kommer rett ut fra ett Dansk horehus, de dro raskt.

Arild Jahren 6:06am Jan 13
Den satt, Eirik !

Bjørn Strøm 6:07am Jan 13
Norske gifte damer drar til tyrkia noen eldre damer drar til noen land i afrika ha en fin ferie

Knut Johansen 6:09am Jan 13
Det heter seg at ALL reklame er GOD reklame, så da øker det bare på da, må man regne med 🙂

Menno Bakker 6:11am Jan 13
Og ingenting i media eller VG om neste hele Norge reiser til Amsterdam , red light distrikt . Bare dritt skriver dei om Thailand og jeg synes det ikke fint for thaiene som bor i Norge .

Ann-Christin Johansen 6:12am Jan 13
Folk må ha jævlig lite å gjøre, da de gidder å bry seg med hva andre mennesker gjør. Er vel for faen meg samme for andre om man finner sin partner i Bergen eller Pattaya ??!! Ingen, hverken media eller noen av oss har no med… Folk får feie for sin egen dør før man feier for andre….GOD fredag hvor enn du er ?

Arild Jahren 6:12am Jan 13
Ja, Menno, – trist, men sant..

Roar Sørensen 6:18am Jan 13
Tror det er litt viktig at man selv hever seg over rykter og sladder. Media lager store oppslag om Pattaya pga. Skandaler selger bedre enn mye annet. Nærmer meg snart 20 år i Pattaya og har drevet bar, restaurant og hotell i 12 av disse årene. Er ikke noe utpreget natteravn men det går da lett an og ta en tur på byn uten og oppsøke sex industrien. Etter alle disse årene har jeg rukket og bli kjent med utrolig kjekke Nordmenn, både single og gifte, som elsker Pattaya. Pattaya har utrolig mye og by på, både når det gjelder øyturer, golf og diverse andre utflykter. Vi har også et fantastisk natteliv og by på, både når det gjelder restauranter i verdens klassen samt noen av de bedre discotek i Asia. Personlig så er jeg utrolig glad i Pattaya, og de som prater nedlatende om denne byen vet ikke hva de prater om…

Arne Robert Johansen 6:19am Jan 13
Har seilt i utenriks fart i 30 år, og sett plasser hvor en kan karaktisere som værre plasser, som f.eks Bahrain, Dubai, Brasil, Cuba, Panama, USA, Spania, Japan, Russland, Latvia osv osv osv osv.

Arild Jahren 6:21am Jan 13
Fortell det til VG Roar. Eller de andre media som ikke klarer å flytte fokus fra bar-livet og sex-industrien….

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments