Norsk Isaan forum er bra, men det er blitt tatt ov…


Kai Ødegård 6:47pm Nov 9
Norsk Isaan forum er bra, men det er blitt tatt over av personlige prosjekter.

Rune Furuli 6:48pm Nov 9
Hva mener du?

Kai Ødegård 6:51pm Nov 9
Blir for mye reklame for personlige "se hva jeg driver med av gode greier" prosjekter. Jeg forstaar hvis moderator stenger meg ute.

Rune Furuli 6:56pm Nov 9
Vel,gruppen er jo åpen for litt reklame og det som postes er jo saker med tilhørighet i Isaan så for meg gjør det ingenting.Jeg synes Norsk Isaan forum er et av de beste forumene vedrørende Thailand men vi som er medlemmer her inne må bli flinkere til og poste saker ifra Isaan.Ha fortsatt fin kveld Kai Ødegård..

Gunnar Alvheim 7:13pm Nov 9
Litt takhøyde er det vel… det er vel bare å skippe forbi det man ikke liker, eller føler er interessant, som man så ofte ellers gjør på facebook.

Morten Håland 7:18pm Nov 9
Norsk Isaanforum er ett forum om Isaan, hva vi gjør her, utveksler erfaring, hva som er bra, eller dårlig. "Forumet er også åpent for alle andre som ønsker og mene noe om Isaan, eller bare har vært på besøk her, det eneste kriteriet for medlemsskap her er vennlighet".

Om det plager Kai Ødegård at man poster "se hva jeg driver med av gode greier" prosjekter, så finnes det en scrolle funksjon må datamusen, og det er bare å scrolle forbi. Det som ikke er interessant for meg, kan være kjempe interessant for andre og motsatt. Jeg er f.eks veldig lite interessert hvilke barer og spisesteder som er bra, så jeg scroller forbi det, men for andre er det kjempenyttig og flott.

Og nei Kai, ingen sparkes ut herfra, det er helt ok at du mener det du mener, her er det stor takhøyde for omtrent alt.


Bjørn Kjelstadli 1:33am Nov 10
Er ikke helt uenig med Kai her, jeg ser det selv i flere grupper rundt om att det er en del gjengangere som er ivrig på promotering av egne bedrifter eller prestasjoner 😉

Espen Andreassen 3:10am Nov 10
Skulle vært enda mer fremvisning av "personlige prosjekter" synes nå ja 🙂 Blir kjedelig hvis det blir kun en fakta-side om offentlige og felles-arrangementer 🙂 Kunne blitt en gøy gruppe hvis alle viste frem hva de har på gang om dagene o.O

Morten Håland 6:58am Nov 10
Jeg beklager at jeg poster noe som jeg og min kone driver med i Isaan. Det er ikke meningen å støte noen med hva vi gjør for å hjelpe noen av de fattigste i Isaan. Jeg publiserer ikke for å "se hva jeg driver med av gode greier prosjekter", for å forherlige meg selv eller noe. Jeg publiserte bare for å muligens inspirere andre til å gjøre noe lignende, og for å vise hvor mye man faktisk får til med små midler. Publiserte disse bildene av taket for å vise progresjonen i arbeidet.

Beklager igjen om jeg støtet noen med det innlegget.


Svein Øivind Dahlseng 8:19pm Nov 10
https://www.facebook.com/groups/816913741739146/?ref=bookmarks

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x