Noen kan få frem smilet hos folk: https://www.fac…


Kim Sandø 8:20pm Nov 5

Bjørn Kjelstadli 10:23pm Nov 5
??

Kim Sandø 10:28pm Nov 5
Sammenlign bilder med henne og en viss herremann, og se om de rundt henne eller ham smiler mest!

Tommy Münster 11:26pm Nov 5
Alt kan kjøpes for penger. Får ikke noe smil frem hos meg hverken hun eller bror til hu.

Bjørn Kjelstadli 2:03am Nov 6

Jørgen Udvang 2:21am Nov 6
Hvis jeg hadde lånt 700 milliarder i statens navn og delt dem ut til folk hadde jeg vel fått noen smil jeg også. Uheldigvis har ikke folk på landsbygda nok utdannelse til å forstå spillet bak. Takke meg til surpompen som for tiden slår ned på korrupsjon og andre uhumskheter. Nå deles det til og med ut fartsbøter i mengder (jeg har selv fått 5 de siste 6 månedene mot null de 15 årene før det), og farten på en del viktige hovedveier er gått ned dramatisk. Her om dagen ble jeg stoppet for å kjøre på gult lys i Bangkok. Det kaller jeg fremskritt!

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno