Nana, Bangkok in 1974 and 2015


Alex King 11:38pm Feb 5
Nana, Bangkok in 1974 and 2015

Stig Becklin 12:39am Feb 6
Wow, flotte bilder og store forandringer.

Ragnvald Simonsen 12:47am Feb 6
Verden går framover, også i smilets land.

Eirik Holten 1:08am Feb 6
Det er utrolig å se hvor mye "skylinen" og "gateplanet" har forandret seg på disse årene. Kjempeartige bilder !

Stig Becklin 1:53am Feb 6
Pleier å bo på Dynasty Inn når jeg er i området, jeg er stamgjest og har kjent familien som driver hotellet i snart 25 år. Hele og pene rom, topp personell, god service og sist men ikke minst billig.

Ragnvald Simonsen 3:08am Feb 6
mye svart maling her på en gang,

Per Stian Larsen 7:23am Feb 6
Jeg setter ikke min fot i Soi nana frivillig hehe… for mye bråk og støy og ALT for dyre drinker..

Jostein Håland 8:05am Feb 6
Har alltid 3-4 netter i Nana før hjemreise.

Didrik Cappelen 9:03am Feb 6
Personlig er jeg ikke særlig begeistret for Nana og Nana Plaza, men det er min mening. Har vert der en del ganger med venner opp gjennom årene, men ender som oftest opp med å gå andre steder hvor jeg trives bedre. Etter min mening svartmaler du enormt Erlend Midlang, ja det finnes definnitivt mange skjebner på Nana Plaza og andre tilsvarende steder. Jeg har etter mine snaret 20 år i Thailand hørt og lært mye, men har fortsatt mye å lære. En av de tingene jeg har lært meg er at verden er ikke sort hvit. De er mange gråtoner så også blant de som jobber i sexindustrien. Noen går til grunne pga. alkohol, narkotika og HIV, og det er trist. De aller fleste kommer ut av det, ikke uten noen riper og bulker, men kommer ut av det. Det er de vi aldri hører noen om, det snakkes ikke om. Det kan være konen til din kammerat eller naboen til din kone i landsbyen osv. Det er vel ingen som kommer gjennom livet uten av vi får noe riper og bulker, det er det som former oss og gjør oss til de mennesker vi er.

Jostein Håland 9:12am Feb 6
Det er også en stor andel av jentene som også liker det barlivet.

Jarle Bäckman 6:10pm Feb 6
Hele dette område har dyre drinker eller øl, soi 11 og soi 4 er vel de dyreste soi`ene i så måte. Har bodd på begge steder noen dager, liker soi 11 best, litt roligere enn soi 4 men artig med noen dager der. Nana plaza er jo bare show og underholdning men der er det DYRT 😉 Har bodd noen ganger på Nana Plaza og der tror jeg ikke det har skjedd mye siden 1974 😉

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments