Nå skal dere høre hvordan Thaier fungerer i jobb…


Oyvind Dalsegg 4:01am Mar 8
Nå skal dere høre hvordan Thaier fungerer i jobb. Har brukt 6 mnd + på å fikse papirer for hunden slik at han kan bli med til Norge. Lest regler. Satt meg skikkelig inn i det, og har kontaktet mattilsynet for å sjekke at jeg gjør ting riktig. I går var vi i BKK for å fikse eksport papirer for Hr. Hansen. Fant da ut at dyrlegen her i korat ikke har fylt ut papirene slik hun skal. Dette enda jeg sendte henne skjemaet online sammen med et utfyllt eksempel på hvordan det skal være. Vi måtte så dra til en annen dyrlege i BKK for å få stadfestet vaksinene. Det er jo nettopp det mattilsynet er redde for. Så i dag scanner jeg alle dokumentene, og sender det til mattilsynet for gjennomsyn. Tviler på det går i orden.

Så var det Thai airways. Ringte første gang før jeg bestilte billett, og har siden ringt sikkert 10 ganger. Enda så har de faaen meg ikke klart å registrere det, så nå er det ikke sikkert han får bli med flyet en gang. Du kan tippe på hvem som ble forbannet i telefonen. Forlangte å få snakke med sjefen, men han var selvfølgelig i møte.Tipper de har fått alle opplysninger de trenger i alle fall 7 ganger. Enda får de det ikke til. Slike folk skulle man ikke ha i arbeid. Dra tilbake til risåkeren jævla ubruklige snyltere.


Leif Aase 4:07am Mar 8
Vist du har satt deg inn i alt av skjemaer og hvordan dette skal være så tar du og fyller ut alt selv på forhånd og setter deg ned sammen med dem og går gjennom dette sammen hvorpå de forstår at her er alt klart for signering

Olav Magne 4:40am Mar 8
Thailand som vi hater og elsker 🙂

Sverre Sivertsen 4:48am Mar 8
huff så mye problem du møter no da, får bare håpe at det går bra til slutt

Leif Aase 5:16am Mar 8
Du uttaler dyrlege. Er det en lege på landsbygda eller er det en lege på et av de store dyre hospitalene her i Korat som minner oss mer om et vanlig sykehus i Norge

Erik Vegheim 5:32am Mar 8
Er du sikker på at de har klart å sette vaksinene ?

Eneste grunnen til at Thaiene ikke har vunnet VM i idioti, er at de ikke har funnet frem til evenementet.

Thaienes mentale utvikling stopper i 4-5 års alderen.. De kan både spise, sove, og si at de ikke forstår, hvis de ikke får gotteri.


Erling Abus 11:17am Mar 8
Vi vurderte også ta med hunden til Norge. Men på grunn av alle reglene ga vi opp. Vi leide heller noen i familien til og følge opp hunden vår hjemme i Korat. Kjente omgivelser for hunden og da blir også eiendommen passet på.

Steinar Hansen 5:36am Mar 12
Jeg vet hvor vanskelig det er med å ta hund til Norge, så jeg vil ikke prøve på det, er omtrent umulig. Slik er det bare, vi må leve med det.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments