Nå er vi endelig på plass i Hua Hin etter en fin…


Laila Gjørsvik Hustuft 11:40pm Dec 22
Nå er vi endelig på plass i Hua Hin etter en fin tur med Aeroflot? Lovet en tilbakemelding til enkelte her om reisen,siden Aeroflot har vært så kritisert. Jeg og min familie kan ikke se problemet med å bruke de. Fantastisk god middag ombord og hyggelig betjening som fylte på med alkoholfri drikke hele veien. Mange filmer på engelsk og flere andre underholdninger på skjermen din☺
Moskva i 4 timer var et koselig avbrekk i turen, med utrolig mange butikker og restauranter. Halv pris av Norge på mat og drikke og utrolig oversiktlig å finne fram. Innsjekking og utsjekking var utrolig effektiv! Russere har aldri lært kundeservice,så smilet og engelsken til servitørene kan om muligens diskuteres?
Helt ok og grei tur som gjerne gjentas?
God jul til dere alle her??

Otto Løvaas 11:43pm Dec 22
Hørtes greit ut det God jul ja

Seven Svein Olav Tøndel 12:00am Dec 23
Jepp! jeg har som sagt tatt de to ganger..og to helt forskjellige opplevelser…men siste gangen var den beste, så jeg drar gjerne med de senere også…nyt ferien i smilets land.-)

Morten Bore 1:12am Dec 23
Jeg ser folk er opptatt av flyturen nedover… forstår det litt, men husk at den er bare en bitteliten del av hele turen 🙂

Seven Svein Olav Tøndel 1:14am Dec 23
DET er sant…kunne sittet på gulvet jeg, bare jeg hadde kommet meg ned hehe

Hans Tore Krosskei 1:41am Dec 23
Putin

Per Morten Karlsen 1:55am Dec 23
??

Kjell Meirud 3:01am Dec 23
Også jeg reiste med Aeroflot for første gang i begynnelsen av desember. Helt topp. Det blir ikke siste gang at jeg flyr med de.

Jan Johnsen 3:44am Dec 23
Godt og høre att andre også har noe godt og si om aeroflot..Har brukt dem mer eller mindre i 40 år helt siden dem hadde ståplasser ombord.Meget fornøyd.

Knut Olsen 5:51am Dec 23
I "gamle dager" var det Aeroflot som var tingen fordi de var så mye billigere enn andre selskap.Satt i Moskva i 7-8 timer og venta på BKK maskinen.Det flomma av vodka både på fyplassen og ombord,men "hjem" kom vi.Fine minner.

Petter Larsen 7:41am Dec 23
Men ikke kjøp vodka etter russisk standard der:)! Den flrste var god men den andre måtte de ha laget på bakrommet?? god jul??

Lasse MrApple Kristoffersen 7:51am Dec 23
Helt enig med alt du sier. God jul.

Stian Alexander Jørgensen 7:58am Dec 23
Forskjellen mellom selskaper ser man best de gangene forsinkelser eller kanselleringer oppstår… Når alt fungerer så er alt "nesten" same same but different 😉

John Mosaker 8:08am Dec 23
Nyt en god og varm jul i Hua Hin og ellers i Thailand og takk for info..?????

Vidar Meisingseth 8:21am Dec 23
Endelig en omtale uten forutinntatte meninger her på forumet. (Hm var JEG litt forutinntatt nå ?) Men- de fleste har gode erfaringer med dagens Aeroflot. Glem fortiden.

Laila Gjørsvik Hustuft 11:07am Dec 23
Bare til opplysning så sto jeg som eneste i følget som ikke kom med flyet fordi Reisefeber hadde klart å stave etternavnet mitt feil? De klarte ikke ordne opp,men vi kontaktet Aeroflot i Moskva og de ordnet biffen hele 15 minutter før avgang??? Hever hatten for rask respons hos de når jeg sto der og så mine 3 gutter og min mann tuslet gjennom kontrollen alene?

Ole Martin Olsen 8:17pm Dec 23
Ta gjerne en tur til pak nam pran. en halv time sør, utrolig vakkert og stille…

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x