Nå er vel jeg en av de få på forumet her som kj…


Leif Aase 5:05am Dec 21
Nå er vel jeg en av de få på forumet her som kjører rundt her i thailand i en gammal veteranbil fra 2007 men i tilfelle det mot all formodning skulle vere noen andre på forumet som kjører rundt i gamle biler her i thailand så for dere slipt og polert frontlyktene på vaskeriet ved Home Works ved big C på sukumvit roaden i Pattaya for 600 bath.
Jeg kunne ikke se inn gjennom plastikk glasset før men når jeg kom gående til bilen så kunne jeg ikke annet en smile da det så ut som jeg hadde fått nye frontlykter.

Phrao Dag 5:07am Dec 21
Ja det er jo effektivt å gjøre det, har gjort det på en bil i Norge, men føler at glasset gikk tilbake til uklårt ganske så fort igjen. Vet ikke om det er samme teknikk som brukes, men endte opp med å rense de etter bare ett år igjen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments