Nå er det morro her, naboen har kjørt sitt nye b…


Eirik Johannesen 2:40am Dec 3
Nå er det morro her, naboen har kjørt sitt nye billig karaoke anlegg på full guffe til alle døgnets tider den siste uka, lyden er så ille at det ikke finnes dyreliv igjen her, når han startet kl 0600 i dag så var jeg nødt til å flytte mitt steroanlegg ut i stragtegisk posisjon å dundre på med basswoffern på full guffe, det gikk han halvtime så kom naboen og klagde, de hørte ikke sin egen musikk, de måtte ha musikk til arbeidet, det må jeg også ha sa jeg og smalt igjen døra. Nå er det stille der borte, men demper jeg min musikk så er de i gang igjen 🙂 Jaja det blir en lang dag med P4 Hits og MP3 😀

Tom Andreassen 2:42am Dec 3
Stå på 5555

Henrik Ravn 2:47am Dec 3
Hehe

Jørn Eivind Folke-olsen 2:53am Dec 3
På sin plass 555

Per Lorentzen 2:55am Dec 3
Metalica

Trond Erik Fredriksen 3:06am Dec 3
Eirik Johannesen. Har hatt samme probl. Kom over en cd av ei Norsk gruppe som heter Svølk(The Founding Fathers of true Norwegian Bear Metal) for å si det kort prob er løst.


Eirik Johannesen 3:06am Dec 3
Ganske morsomt egentlig, sønnen min ville kjøpe musikkanlegg til meg på bursdagen min, det jeg hadde var ræva sa han, så vi kjørte rundt i 3 dager til alle byer rundt her før han fant noe brukbart, så jeg erobrer noen rai rundt meg nå med silke lyd 😀

Harald Vesterheim 3:10am Dec 3
Sett Salhuskvintetten Olkabilamo på full guffe da forstår de kanskje tegninga 3:)

Rune Mo 3:13am Dec 3
Smart å klage på deg når han begynte Kl 06.00 ????

Frode Markhus 3:14am Dec 3
Den der var søkkande god,ler meg i hel her.Ska tru kor dettea ender.?

Eirik Johannesen 3:21am Dec 3
Det som er ok med kanaler som P4 Hits og lignende er at den nye type musikken har sinsykt klar lyd og en bass som kan bære hele huset og dekker opp hele landsbyen, jeg kan ikke kjøre på mer en halv styrke, for da klarer jeg ikke sitte her selv en gang 🙂


Ove Todal 3:56am Dec 3
Holder du ut en halvtime med best of sputnik, så vinner du krigen 😀

Steinar Amundsen 3:59am Dec 3
hohoho.åja,du har dette problemet du au ja.

Ove Todal 4:02am Dec 3
Hvis man vil slåss dirty og bruke kjemisk krigføring så har man Olga Marie https://www.youtube.com/watch?v=Eg6eLQN-s78

Dagfinn Nyheim 4:03am Dec 3
Herlig hahaha555555Dagfinn Nyheim 4:07am Dec 3
Men du har ihvertfall bra lyd nå. Olga Marie i 3 4 dager . Da må han skjønne Points

Ove Todal 4:08am Dec 3
haha 3-4 dager med det der, så må Eirik flytte inn permanent på Oskarborg

Dagfinn Nyheim 4:09am Dec 3
Han kan jo ta ferie ett eller annet sted i ro og mak

Ove Todal 4:10am Dec 3
Trodde jeg var bad, men du er rå! ferie med den på loop er .. grusomt!

Dagfinn Nyheim 4:10am Dec 3
Og avslutte med the final countdown..

Eirik Johannesen 4:11am Dec 3
Jeg dro faktisk opp til Nong Khai i 2 dager, og jeg ble overasket over at dette karaoke anlleget til naboen ikke hadde brutt sammen da jeg kom tilbake, men dette mottrekket mitt funker godt, mye bedre musikk og det er stille fra naboen.

Flemming Tollefsen 4:12am Dec 3
Finn fram en gammel melodi som heter Surfing Bird, med athe thrasmans, tilogmed bikkja jeg hadde på den tida, lå flatt ned på gulvet med potene over ørene mens den hylte og med bakbena forsøkte skarhe ifra for å nå ytterdøra. Vil tro det vil hjelpe med en 30.-40. Runder med den etterhverandre. Den har noe versjoner med maskingevær ild i bakgrunn også, kan jo være et litet ekstra piff.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments