Nå er det faktisk en realitet, sexindustrien er f…


Eirik Johannesen 5:27am Aug 3
Nå er det faktisk en realitet, sexindustrien er faktisk på trappen til å bli "banned" jeg så på Thai nyhetene i går og de var faktisk seriøst på vei for å gjøre dette.

Erling Voje 5:29am Aug 3
I så fall tommel opp!

Olav Aakernes Smith 5:35am Aug 3
Det er kanskje derfor det er saa rent og pent i Pattaya for tiden? Greit aa redusere attraktiviteten til omraadet..

Jørn Olsen 5:37am Aug 3
Støtter den,men realiteten er keep on dreaming.

Arne Lode 5:43am Aug 3
Lar seg neppe stanse så lett. Mørke krefter står bak og aktivitetene kommer til å bli flyttet fra gata til innomhus. Mafiaen som står bak skal ha inntekten sin, og kommer til å søke andre måter til å livnære seg på. Forsvinner gjør de neppe.

Jostein Håland 5:53am Aug 3
Den dagen mesteparten av barene forsvinner blir pattaya som en kirkegård

Geir Mevik 6:08am Aug 3
Pattaya har nok reddet mange Isan familier , og alle pick upene , betales av Pattaya inc.
Mulig bardriverne må kjøre på med flere kaffekvelder med kake !!!

Jo Emil Myren 6:08am Aug 3
Mange her som synes det er greit at jentene forsvinner fra "markedet". Men de fleste har vel på ett eller annet vis kjøpt ei jente for ei natt eller giftet seg og betalt for henne på det viset. Thailand er og blir et paradis for oss faranger..lovlig eller ikke.

Eric Van Brug Wilting 6:35am Aug 3
Hvis målet for myndighetene er å profilere Thailand for andre/ større målgrupper synes jeg det er en bra ting. Om målet bare er større kontroll og makt over folket så er det en dårlig sak.

Terje Kristoffersen 6:48am Aug 3
Little usikker kva eg skal meine. Er nesten betra at det er openlyst, som I Pattaya. Enn Meir skjult på bygda.

Arne Rødsand 6:50am Aug 3
Heldigvis så er Pattaya ikke bare barer og sexindstri, det er så uendelig mye andre ting å oppleve i og rundt omkring Pattaya. Det er ett flott feriemål for alle slaks turister.

Olav Aakernes Smith 6:52am Aug 3
Og saa rent og pent! Fantastisk for barnefamilier! Det er sikkert 100000 steder i Thailand jeg heller ville ha besoekt!

Eric Van Brug Wilting 6:54am Aug 3
Ift PR er det allikevel uheldig, når det ofte er det som skaper overskrifter hos talentløse medier og journalister.

Steinar Bakken 7:03am Aug 3
Artikkelen virker nok en gang mot sin hensikt. Hva en ministeren tror og mener drukner jo i håpløse bilder med ennu verre undertekst. Helt enig med Eric Van Brug Wilting.

Knut Roar Fragell 8:35am Aug 3
Dette er ikke første gangen?

Solveig Synnøve Hus 8:43am Aug 3
Jeg for min del er enig at det må ryddes opp, spesiellt på massasje.

Bjørn Kjelstadli 9:03am Aug 3
http://www.thailandstidende.com/component/k2/item/3026-tat-lar-pattaya-vaere-pattaya

Sti An 12:23pm Aug 3
Enig i at det bør ryddes opp. Men å forby prostitusjon er egentlig høl i huet,Norge er jo et prime eksempel fordi prostitusjonen ikke blir borte men blir organisert av skumlere typer. Jeg tror nok Thailand på lang sikt har godt av å dette. Men man må også tenke på at kulturen for å tappe penger av menn er annerledes imange asiatiske land enn europeiske og kulturen er godt innblandet i industrien. Skal man få bukt med problemet slik de ønsker så er det nok ingen annen utvei enn å innføre sharia lover, arrestere de som går lettkledd og så videre, og hvor mye bedre er det ? Men at det bør strammes inn er det ingen tvil om, men de bør trå varsomt for de risikerer å få store deler av Isaan folket mot seg.. og det er mye mennesker..

Geir Mevik 1:47pm Aug 3
Glem det , alt som før.
Hyggelig med fridager !

Ragnar Kvalshaugen 1:48pm Aug 3
Pattaya er en by for alle. Om du liker sexindustrien eller ikke. Husk at de fleste damene i Pattaya kommer fra Isan. Mange kommer fra komlige fårhold slik det var i Norge på 30 tallet. Jeg under disse damene et godt liv. Jeg vil ikke kalle disse damene for horer, men de ser etter lykke til et bedre liv. Derfor velger de en Farang. Om du er tykk – tynn spiller ingen rolle bare du har PENGER og det forstår jeg meget godt. Det samme er det også i Norge. Har du mye penger så får du unge damer også i Norge.


Jukka Kellman 2:22pm Aug 3
Tyvärr är det långt till detta blir sant

Jan-Erik Andersen 2:45pm Aug 3
Dette har de vel kjørt på med siden Thaksin sine første dager ved makta. Reportasjen er en dårlig blåkopi av alle tilsvarende reportasjer om sextraden i Thailand. Og det typiske er at den kun fokuserer på den sexturismen som vi vestlige ser og som utgjør 3% av prostitusjonen her. Og etter over 20 år har jeg ennå ikke opplevd "alle disse tenåringene" som vistnok selger seg overalt.

Frode Kristiansen 8:17pm Aug 4
Har lakt merke til at damene har blit tamere I forhold til Før var på et ute sted på koh samui for en del år siden da kom over 40 damer og ladyboy og skule siter med meg var der i fjor ikke en eneste dame kom å prøvde seg

Solveig Synnøve Hus 8:22pm Aug 4
Dere snakker om damer som vi andre snakker om god mat

Totto Sørensen 9:16am Aug 6
Minst 90% her nede sitter med thai damer også begynner dere med moralpreken burde skamme dere og se dere sjæl i speilet for dere har vell ikke finni dama deres blant sossiteten alle sammen

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments